Wednesday, June 29, 2011

P: Home is for the heartless

Viimeset juhannuskuvat olkaapa hyvät! Tommonen tervehdys oli ovessa perjantaina bilepaikalla :D

Ettei koira karkaa! Tää söpöys on uus kaveri Sofi, 9kk :) Tervehti mua iloisesti ovella ku saavuin (eli siis pöydän alla).

Mut irtos se hymykin sitte hetken houkuttelun jälkeen. Eli varmaankin oli ruokaa näköpiirissä.

Nii ja jos en vielä edellisessä postauksessa maininnu nii juhannuksena tuli oltua ns. ruoka-aikaan kotona. En syö ainakaan vuoteen. Paitsi ehkä huomenna.

Perjantai-iltana siirryttiin sitten bilepaikasta A, Breach the Linesin, eli tuttavallisemmin poikien keikalle Kiiminkiin :D Meininki oli jees ja oon kerrankin tyytyväinen kuviin! Näitä tulee varmaan jossain vaiheessa kans poikien kotisivulle :)


Meininki ja miksaukset oli erittäin jees ja kaikki pääs paikalle pienten improvisointien jälkeen.

Lauantaina parin tunnin yöunien jälkeen siirryin bilepaikasta A bilepaikkaan B :D Joka ei kylläkään oo tuo ylläoleva mökki mutta samalla pihalla sijaitseva rakennus. Voisko näitä hei selittää yhtään epämääräsemmin?

Mun illan lemppari tais hyvän seuran ja juoman lisäksi olla Pain. Jeesus miten hyvää, pakko saada purkki tota itellekin! Terv. Chiliaddikti.

Illan aikana oli taas hauskaa ja legendaarisia lauseita. Mulle ei oo oikein edelleenkään auennu mikä ton ylläolevan jutun idea oli :D

Sain kans uuden kivan lempinimen.

Ja seurasin Lakun touhuja mielissään :D Otin itekin vähän matsia Lakun kans mutta koira tais viedä voiton.

Sarkku oli laulamassa koko illan Singstaria, hähä. Sori Sarkku, pakko laittaa todistusaineistoa että oot ollu paikalla!

Kun taas ite keskityin kuunteleen epämääräsiä juttuja ja askarteleen...

Korttitalon, TADAA! Mahdollista myös juhannuksena klo 3 aamulla, check.

Ai niin ja saatoin jossain vaiheessa kuvata miljoona rehua mun uudella kamerajutulla. Siitä lisää varmaan sit valokuvauspostauksessa, jonka lupasin tehdä heti ku kerkeen :)


Semmonen juhannus se, oli hauskaa ja mukavaa! Ärsyttää vaan ku en viitti julkasta kenenkään naamoja täällä (keikka- ja koirakuvien lisäks) ku en tiiä ketä se haittaa ja ketä ei :( ELI NYT KAVERIT KÄSI YLÖS JOS NAAMAN NÄKYMINEN TÄÄLLÄ EI HAITTAA! Ois ollu kiva postata esim. klo 3 pe-la -aamuna otettu ryhmäkuva, josta fiilis välitty aika hyvin :)

No comments: