Friday, May 06, 2011

S: mikä stressinsietokyky ..

Yyh, kevätväsymystä liikkeellä -.-' Koulu kyllä vie kaikki mehut vaikka on siellä aina välillä ihan kivaakin. Saattaa myös olla mahdollista, että ku poikaystäväkin sattuu olemaan jossain Espanjassa, ni ittee pikkusen harmittaa olla vaan kotona.

Kävin vähän purkaa turhautumista tännään terveyskeskuksessa, ku pitäs saaha joku p-lausunto vai mikä se on, et sais kela-korvaukset kilpirauhaslääkkeistä. Piti vähä avvautua sielä niille, ku tosiaan en oo koko taudista ikinä puhunu ees lääkärin kans, muuten ku joskus sillon kaks vuotta sitte lääkäri kerto puhelimessa että tämmönen sulla nyt on ja tuu hakee resepti ja ala syömään lääkkeitä. Nyt sitte tuota lausuntoa ei kuulemma voi kirjottaa näkemättä mua face to face, että pitäs sitte varata siihen aika ja maksaa. Neuvonnan nainen oli vielä sitä mieltä että kannattaako, kun lääkkeet on niin halpoja, kun tuo lausuntokin maksaa 30€. No siis, kannattaakohan se joo tosiaan jos joudun lopun ikäni niitä lääkkeitä syömään ?? Ei toki.

Asd, olipa näköjään pakko jakaa tämäkin tuska täällä :')

ASIAAN:


Mun oli tarkotus tuunata mun puhelin, mut päädyinki koristelee tuon suojapussin ! Noi palloista muodostuvat kiemurat oli valmiina, joten lisäsin vaan muutaman timantin ja ruusun. Hilettäki piti tulla, mut se on hukassa niinku kaikki muutki asiat tässä kämpässä ..
Tilattiin koulukavereiden kans Make up for ever:iltä juttuja ja pitihän se munkin jotain saada. Tilasin äitille synttäri/äitienpäivälahjaks tuon primerin ja itelle varjostus/korostuspaletin. Lisäks ne lähetti meille vähä lahjoja - saatiin minihuulipunat ja miniripsarit ! Sitte oli vielä näytteet tommosesta valoaheijastavasta voiteesta ja silmämeikinpoistoaineesta.
Oon myös aina mielissään ku saahaan jotain näytejuttuja koulun kautta, esim. nyt saatiin tota maskia ja shampoota. Joku aika sitte saatiin myös Wellan violetit t-paidat *___* Mää tuun hyvin helposti hyvin onnelliseksi ilmasesta tavarasta :')
Ja siis mun oli pakko ostaa tuo viiksi-koru ihan vaan siks että pääsen ottaa tämmösen kuvan =D No ei kai .. Harmi ku uus tukka ei näy kuvassa kunnolla :C Näyttää kyl omasta mielestä ainaki hyvältä ja on tukevasti kiinni päässä, mutta yks osio tosin on vähä irronnu, buu. Onneks mulla on kavereita jotka ilomielin kiinnittää tukkaa takas päähän tarpeen vaatiessa !


Nyt vähän stressaa, nimittäin huomenna ois vuorossa "romanttinen morsian" -kuvaussetti. Paha ku en oo ikinä käyny siellä kuvauspaikalla, ni en voi suunnitella mitään etukäteen. Muutenki vähän lisäs paineita kun saatiin projektiin puvut oikeen kunnon morsiuspukuliikkeestä ja kukatkin tulee ihan oikeina kimppuina kukkakaupasta ja nekin haluu sitte käyttää niitä kuvia :| Wish me luck !

4 comments:

 1. hyvin se menee ku oot hyvä kuvaa :)

  ReplyDelete
 2. Mulla on kans tuo sama tauti, paljon ne lääkkeet nykyään on? En kai edes kattonut viime kerralla paljon se summa oli kun ostin muutakin (ja siis kun tätä rahaa on kuin roskaa............ not). Tsemiä kuvauksiin, hyvin ne menee! Ja tukka on oikein nätti. Kaikki hyvvee!

  ReplyDelete
 3. Ois tommoinen pikku tunnsutus tarjollakummallekin! http://korkokengiss.blogspot.com/2011/05/i-feel-pretty-eiku-beautiful.html :)

  ReplyDelete
 4. Anonyymi: Thänks ! :3

  Dark Shadow: Ostin vissii kaks purkkia ni makso 7€? Ennenhän ne oli suoraan kela-korvattavia, eli sai puoleen hintaan, mut nyt siihen tarvii sen merkinnän kela-korttiin et saa korvaukset -.-''''
  Ja hei, kiitos :3

  Nina: Kiiitos paljon <3 ! :>

  ReplyDelete