Tuesday, May 17, 2011

S: gone in a flash

np. eva and the heartmakerpaita (5€) & kaulahuivi (4€): KappAhl - takki (25€): Vero Moda
sandaalit: skopunkten, n. 14€
hame: Seppälä, 7€ - tossa oli semmonen lankajuttu purkautunu ja näytin sitä myyjälle ja se sitte katto sitä ja sano että "joo ei tää tästä lähe purkautumaan" ja leikkas sen pois ja ku pääsin kotia ni siihen kohtaan oli purkautunu nätti reikä :') Kiitti vaan sille Tornion Seppälän myyjälle ...


Miks musta taas tuntuu tän blogin kans et kuvat ei oo ikinä tarpeeks hyviä ja mun jutut on tylsiä ? :| En oikeen taas tiiä miten ja mihin pitäs panostaa enempi, mutta kyllä tää varmaan tästä kunhan koulu&stressi loppuis ..

Ainiin, pittää se sanoa täälläkin ku sain nimittäin kesätöitä ! Olin jo sopinu et meen tehtaalle töihin ku tarjoutu vielä mahollisuus mennä hiusjuttuja myyvään tukkuun kesätöihin, mutta päädyin sitte kuitenki siihen vaihtoehtoon että kokeilen tänä kesänä tuota vuorotyömeininkiä. Veikkaanpa et varsinki yövuorojen kanssa tulee olemaan erittäin raskasta, mutta tuleepahan rahhaa ja on ehkä varaa syyä ja maksaa vuokrat ens vuonna :'----D

4 comments:

 1. voisit tehä jonkun postauksen siitä sun koulusta! mua ainakin kiinnostais millasta se opetus on jne :)

  ReplyDelete
 2. Ja ota kuvaa ihmeessä tosta hameesta että miltä se näyttää päällä ! :)

  ReplyDelete
 3. aaa senkin kakkapylly ;_; rakastan tota takkia, mutta näytin se päällä ihan kävelevältä mustikalta. :// oliks se alennuksessa nyt, ko hinta pudonnu melkees puoleen?

  ReplyDelete
 4. Anonyymi: Kiitti ideasta ! Kirjottelinki jo tekstin valmiiks ja yritän saaha sen blogiin huomenna tai ylihuomenna viimestään x)


  Mira: Otan kyllä, kunhan saan ommeltua sen reiän umpeen :'D


  miwa: Joo, Torniossa oli alennuksessa.

  ReplyDelete