Wednesday, May 18, 2011

S: bride photoshoots

Mun kaverihan siis tekee opinnäytetyötä morsianten meikeistä ja kampauksista ja mut on sitte pestattu ottamaan kuvat niistä töistä. Meillä on taas lauantaina yks kuvaus, joten aattelin nyt purkaa tänne kahen edellisen kuvaussession lopputuloksia.


Tarkotuksena oli saada kampaus ja meikki näkymään, mut esim. tuo edellinen kuvaus oli erittäin pimeessä paikassa, jossa oli vielä kaikkee roinaa taustalla, joten en oo ihan täysin tyytyväinen. Tosiaan saatiin myös tuohon viimesimpään kuvaukseen kimppu kukkakauppa Kanervasta ja puku morsiusateljee Katariinasta, joten niitäkin piti saada esille. Mallit ei oo mitään ammattimalleja, mutta erittäin helppoja kuvattavia on kyllä ollu, eli siis kiitos kaikille kivuttomasta yhteistyöstä jo tässä vaiheessa !

Tähän mennessä ollaan siis kuvattu talvimorsian, 30-luvun morsian sekä romanttinen morsian. Viikonloppuna on luvassa kevätmorsian, toivottavasti säät suosii :3

10 comments:

 1. iiiiihania! tykkään varsinki tosta vaalee/musta-tukkasen neitokaisen kampauksesta. *-*

  ReplyDelete
 2. Miten hienoja kuvia! *-* Mahottoman upea tunnelma jokasessa.

  ReplyDelete
 3. Muakin vähän ihmetytti kun monissa kuvissa ei tosiaan näy meikki tai kampaus, kun esille tulee enemmän kaunis puku ja kimppu. Muuten kyllä loistavia kuvia, ja kivoja noi valoilla ja varjoilla leikittelyt.

  ReplyDelete
 4. Mira: Kiitos !

  Miwa: Kiitti <3 Pittää sanoa Sallalle terkkuja et kampaus on saanu kehuja x3

  Mira: Kiitos paljon <3 !

  Susanna: No siis kyllä mulla semmosiakin kuvia on, mut laitoin tänne noita mistä eniten ite tykkäsin. Piti ottaa tosi paljon erilaisia kuvia kun on periaatteessa 3 asiakasta, joista yhelle pitää näkyä kampaus&meikki, toiselle mekko ja kolmannelle kukat : D Mutta kiitos ! <:

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia ja mosiuskuvat miellyttää varsinkin kun olen nyt itsekin morsian<3

  ReplyDelete
 6. Nää on kyllä mielettömän upeita kuvia! Hyvä tytöt!

  ReplyDelete
 7. Leena: Kiitos ! :3 ootahan vaan kun saadaan tulevaisuudessa myös rock-morsian kuvat otettua x)

  Kaisa: Kiitos <3

  ReplyDelete
 8. Jälleen kerran ihan mielettömiä kuvia!! :3 Ootko huippu vai ootko huippu <3

  ReplyDelete
 9. minttu: eiku oon iha ok :---D

  ReplyDelete