Monday, May 30, 2011

P: Theme Park

Päivän asu eräältä lämpimältä päivältä, jollon oltiin pelaamassa juomapeliä arkkitehtikoululla :D Oli aika creepyä olla illalla tyhjässä ja pimeessä vanhassa rakennuksessa. Älkää kysykö. Ilta oli kuitenkin noin 50 prosenttisesti onnistunut. Btw tuun pitään tota hattua koko kesän. Se kasvaa varmaan mun päähän kiinni elokuuhun mennessä.

Mulla on tänään eka vapaapäivä viikkoon ja en vois olla enempää mielissään :) Päivä on menny mm. halvalla lounaalla, ulkona 5 min välein vaihtuvassa kaatosade-auringonpaiste -kombossa, kirpparilla, uutta kalenteria metsästäessä ja filmin kehitykseen viemisessä. Vielä ois luvassa vähän shoppailua ja asioiden hoitamista ennen ku pääsen tonne Etelä-Suomeen vähän seikkaileen.

Repesin muuten vähän ku selailin koneelta tässä kuussa otettuja kuvia. Mulla on aina tapana räpsiä kotona kaikkia turhia kuvia kun on tylsää ja nyt varsinki on tullu harrastettua tota enemmän ku on se uus objektiivi :)
Huomaatteko mitään yhteistä teemaa näille zoomailuille? :D

P.S. Kirppispöytä nro 246 vielä tän päivän ja huomisen Second Hand Storessa! Vien sinne huomenna -50% lapun :)

5 comments:

 1. mistä oot saanut noita söpöjä muffinssipurkkeja/koristeita joita näkyy noiden parin kuvan taustalla? :)

  ReplyDelete
 2. Hitto kun en huomenna kerkeä käymään kattomassa pöytääsi. Pääsykokeet aamulla yliopistolla ja sit ilta töissä. Ois vielä ollu palkkapäivä huomenna, buu!

  ReplyDelete
 3. Anonyymi: Ostin ne Ranskasta New Lookista :) Näytti olevan joku aika sitten noita vielä New Lookin nettikaupassakin.

  Satu: Höh :( Voisin laittaa huuto.nettiin jos sieltä jää jotain kivaa :)

  ReplyDelete
 4. Saankos kysyä, että mistä toi sun kaulassa oleva norsukaulakoru on hankittu? :) (kai katoin oikein?) Mulla on on kato heikko kohta eläinkoruihin. :D

  ReplyDelete
 5. Miia: Se on Ranskasta :( Muistaakseni Mim's niminen ketju, vähän ku joku KappAhl/Lindex täällä. En tiiä onko niitä muuallakin ku Ranskassa.

  ReplyDelete