Tuesday, May 10, 2011

P: Mind the Gap

Joka kerta ku oon menny Lontooseen, oon aina vannonu etten mee sinne takas. Mutta nyt kun kattelee näitä kesällä 2008 otettuja kuvia, mieleen ei tuu ekana tuskasen kuumat metrotunnelit, sumupilvet ja tihkusade vaan Starbucksin chocolate macchiato, Tower Bridge iltavalaistuksessa ja Camden Townin mahtava shoppailutarjonta.

Oltiin tosiaan kaverin kans reissussa viikko, ja siinä ajassa ehtii kyllä hyvin jo nähdä (ja shoppailla) kaiken olennaisen. Varsinkin jos kaupungissa on käyny aiemmin tai uus matka sinne on jo suunnitelmissa.

Reissulta jääny edelleenki elävä lentävä lause on mun suusta Big Benin juurella kuultu "Paljonko kello on?" :D

"No, tuossa sun takana on aika iso kello..."

Ei pitäis katella näitä kuvia kun tulee heti tota tukkaa ihan kauhee ikävä!

Ja tota hupparia! Mulla on se edelleen, mut se on jotenki typerän mallinen ja haluaisin tehdä sille ehkä jotain että sitä tulis taas käytettyä. Huppari löyty tietenkin Camden Townista.

Piccadilly Circuksen valotaulut on semi psykedeelistä katsottavaa.

Potter-fanien piti tietty käydä laiturilla 9 3/4. Alkuperänen suunnitelma oli mennä Lontooseen Potter-leffan ensi-illan aikaan (en muista mikä se oli tuollon 3 vuotta sitten), mut jostain syystä ei sit päästykään sinne lähteen oikeeseen aikaan.

Kiva ilme metrossa. Oli varmaan kuuma, niinku oli kyllä ton koko reissun ajan metrossa muutenkin. Oisko pitäny ehkä käyttää jotain muitaki yläosia ku huppareita?

Ilman sateenvarjoa ei Lontoossa yleensä pärjää, mutta niitä saa onneks joka nurkalta ostaa. Meidän hotelli sijaitsi muuten Bayswaterin kaupunginosassa, josta on mukavat kulkuyhteydet joka paikkaan ja kivan rauhallista. Parasta alueella on kuitenkin ihan vieressä sijaitseva Hyde Park ja Kensington Gardens.

Näkymää hotellihuoneen ikkunasta.

Camdenin vilinää. Nauroin äsken tolle Mountain of Jeansille :D Camdenissa on kyllä toisaalta se huono puoli että siellä on liikaa kaikkee ja tekis mieli ostaa kaikki mahdollinen eteen tuleva ja sitten ei loppujen lopuks saakaan ostettua mitään.

Muistan ku ostettiin hulluna kaikkee juotavaa Suomeen raahattavaksi. Viimesenä päivänä lyötiin sitte viisaat päämme yhteen että tulee ylipainoa laukkuun ja kaikki alkoholituotteet pitää juoda pois :D

Actionia riitti sitten esim. sen verran että mentiin kattoon naapurihotellin tulipaloa.

Tower Bridge on kyllä mahtava näky varsinki tolleen iltasin.

Käytiin kattoon Odeonilla Dark Knight. Oli järkyttävän kalliit liput niinku voi tommosessa teatterissa olettaaki olevan, mutta oli sen arvosta!

Että semmosta. Paras tapa liikkua paikasta toiseen Lontoossa on ehdottomasti kattava metroverkosto. Millään muulla ei tuolla taidetukaan liikkua, eikä ois kyllä tarvinnukaan.

Muistan muuten ku mun piti tehdä sillon melkeen 3 vuotta sitten postaus tosta reissusta. No, parempi myöhään ku ei millonkaan vai miten se meni? :D

7 comments:

 1. ihania kuvia ! kauhee hinku tuli päästä taas lontoosee vaik olinki siel just pari viikkoo sitte :D eikä muute satanu viikkoon ku kerran ja seki oli myöhään illalla !

  ReplyDelete
 2. pilvi: tänks :) haha sulla on sitten hyvä tuuri käyny, tai sitte mulla vaan huono ku ollu aina nii surkeet ilmat siel :)

  ReplyDelete
 3. Big Ben on niiin seksikäs kello että huhhuh!

  Tahtoo nähdä :<.

  ReplyDelete
 4. Hienoja kuvia! Ja multa pääsee tollasia ihan yhtä viisaita kommentteja xD

  ReplyDelete
 5. Ihania noi metrokuvat! Ei tee kyllä meikäläisenkään Lontoo-ikävälle hyvää tämmöset..

  ReplyDelete
 6. bubble: Oi kiitti :) Joo nää on vähän hasardeja tämmöset x)

  ReplyDelete