Sunday, April 17, 2011

S: you make it easier to be me

np. Lifehouse - Easier to be

Jau ! Meikä on täsä ollu pikkusen kipeenä, ni ei oo energia riittäny postaamiseen ! Nyt näyttäs kuitenki että elämä jälleen voittaa, joten täältä pesee:


Asukuvat on jääny vähäisiks viime aikoina, mutta tuossapa nyt ois ainaki puolikasta asua ! Farkkupaita on ostettu viime kesänä kierrätyskeskuksesta 20snt:llä.

Mulla on ollu varmaan joka päivä erilainen meikki, ku sattu olemaan meikkausta kahtena päivänä koulussa + innostuin itekin sitte sotkemaan väreillä muina päivinä kunnes sitte flunssa iski ..Kävin eilen tekemässä pari meikkihankintaa, nimittäin oon ollu aikeissa ostaa nuden värisen sekä punasen huulipunan, mutta se on aina jääny ku oon aatellu että en mää niitä sitte kuitenkaa jaksa käyttää.
NO NYT OIS SITTE PAREMPI MUISTAA KÄYTTÄÄ NOITA. 7,50€/kpl, Lumene Natural Code - Juicy Plum & Nude Beige.Lisäks Anttilassa oli tarjous, että ku osti 2 Natural Code-tuotetta, sai yhen vielä ilmaseks, joten otin aina tarpeellisen eyelinerin. Sitte 3:n tuotteen ostaja sai vielä tuon luomivärin kaupan päälle, eli siis periaatteessa sai 4 tuotetta kahen hinnalla :'D Hyvä diili, sanoisin !


Ens viikolla ois tarkotus aloittaa projekti, jonka tavoitteena ois saaha pitkä&vaalee tukka takas ! Kyllähän tuo tumma kieltämättä noissa kuvissa näyttää kivalta, mutta jotenki kyllästyttää ja ahistaa ku peiliin kattoo :|

3 comments:

 1. onpa ihanat huulipunasävyt c: tuollaisen nude beigen vois melkein hommata itekin, ei ees pahan hintaisia!

  ja ja vitsin kiva toi lintuhäkkikin!

  ReplyDelete
 2. ihania asukuvia! :>> ja tuo nudepuna <3

  ReplyDelete
 3. ainosi: Jep ! Tuo nude on kyllä ihan huippu, en oo muilta merkeiltä löytäny mitään vastaavaa järkevän hintasta.

  Lintuhäkki oli kyllä hyvä ostos kans :3


  Kärty: kiitos <3 ! :>

  ReplyDelete