Monday, April 11, 2011

S: there's no escaping

Satunnaisia juttuja viikonlopulta:Oon aika mielissäni - sain töistä harjottelun loppuessa lahjan ! Sain valita 2 tuotetta ja otin System 4:n jätettävän hoitoaineen ja Osiksen Dust It:in. Osiksen Body Me-volyymiseeruminäytteen sain jo aiemmin.
Tupsu, teijän Laku-vauva on nörtti jo pienestä pitäen 8---D
Ja meitsi pääsi eroon tummasta osiosta otsatukassa ! Eihä siihe menny ku kolme yritystä vaalentaa .. Oli muuten komea kirkkaan oranssi vielä perjantaina ! Sitte lätkäsin eilen vielä koko tukkaan hopeashampoo+hoitoaine+lilasuoraväri combon, ja nyt on ihanan tuhkanen ja vaalee hius < 3 Vielä ku pääsis eroon noista kulahtaneista tummista tuolla alla >.<


Tuli muuten mieleen, että onko kukaan kaipaillu kuvia asuista? :'D Hoksasin tossa että eipä oo niitäkään muistanu laittaa pitkään aikaan. Tosin, nyt tästä eteenpäin tulee ehkä pukeuduttua viikollakin mielenkiintoisemmin, ku ei tarvi joka päivä pitää mustia housuja jne. ettei vaatteet likaannu töissä.

5 comments:

 1. Täällä ainakin kaivataan asukuvia ;D

  ReplyDelete
 2. ooo osis <3__<3
  en oo muuten ikinä ennen huomannu noita rautoja (?) sun suussa! eli eihän ne ees näy mihinkään, vaikka kaikki aina niin väittää! :)

  ReplyDelete
 3. Jonna: Pitää oikeesti alkaa panostaa niihin ! :3

  Kärty: Haha, sielähä ne on hengannu jo yli vuoden, mutta kesäks pitäs saada pois ! Meikää vähän pelottaa et miltä näytän ilman noita, ku jotenki ne on jo ehtiny muodostua osaks persoonallisuutta :''D

  sonjj: Niimpä <3 XD

  ReplyDelete
 4. Hei tää on vanha postaus jo, mutta toi sun tukka on aivan ihana :D
  Ite oisin tässä värjäilemäs platinaks ja aattelin kyllä sitä ennen tehä vaalennuksen ja käyttää hopeeshamppoota et sais alta sen keltasuuden sitten ppois :)

  Kyselisin vaan että laitoitko sä noi kaikki sekasin päähän samaan aikaan ja kuinka kauan annoit vaikutta? Ja vielä se että mitä hopeeshamppoota käytit?

  ps. Tosi ihania kuvia sulla C:

  ReplyDelete