Sunday, April 03, 2011

S: passing over you like a satellite

helloyellow ! Ei menny ihan putkeen kaikki niitten eilisten kuvaushommien kans, joten en taija postata materiaalia ihan vielä. Älyttömän hyviä kuvia saatiin kyllä tästä "30-luvun morsiamesta", että eiköhän niitä kuvia tännekin vielä läjähdä.


Meikä bongaili Anttilan kuvastosta hyviä tarjouksia viikolla:2x got2be tuotteita hintaan 10€. Uus kuivashampoo tuli tarpeeseen ja tuo vaikuttaa hyvinkin pätevältä purkilta siihen tarkotukseen. Sitte toi hiuspuuteri - oon käyttäny aikasemmin Osiksen puuteria ja aattelin nyt kokeilla edullisempaa versiota. Toi toimii mulla oikeestaan jopa paremmin ku Osis ! On nimittäin kevyempää tavaraa, eikä jää letti niin likasen tuntuseks sen takia. Tietty semmosille, jotka tarvii enempi pörheyttä ja kohotusta ni suosittelen ennemmin sitä Osista.

Tuota naamarasvaa meinasin ostaa jo aikasemmin, mut nyt ku Mirettekin sitä kehu, ni päästin sijoittaa :'D Hyvinkin pätevää ainetta on kyllä.Meikähän on täsä pitäny joulusta asti lakkoa geelykynsistä, joten piti siis miljoonannen kerran kokeilla et josko jollain aineella sais omista kynsistä vahvemmat ja epäliuskoittuvat .. Muutaman päivän käytöllä ei varmaan saa mitään aikaan, mutta seurailen nyt sitten tilannetta jos tää nyt vaikka muka toimis : DAnttilasta 24,90€ < 3 Oli pakko saaha lintuhäkki vihdoinki ! Kaaduin ton kans jo pyörällä, mutta onneks ei hajonnu .. Häkissä oleva lintu on Kodin Ykkösestä :3

Ostin myös uuen hatun GT:stä 2,90€:llä :----D Aattelin et toi on jo sen verran tyhmän näkönen hattu et on jo hieno ! Nyt on kyllä siistiä ku pärjää tommosellaki lätsällä ku on niin lämmin~

Eipä siinä, huomenna varmaan tulee koirakuvia blogiin, nimittäin meen kattoo kaverin uutta hauvavauvaa x3

7 comments:

 1. Toivotaan et rasva on hyvää :D Se ainakin tuoksuu hyvälle. Mut älä laita silmiin!

  ReplyDelete
 2. Mirette: :------------D se sillai viilentää, ni voin kuvitella mite käy jos pistää silmiin ..

  ReplyDelete
 3. Oih, iteki ihastelin tuota lintuhäkkiä viime viikolla Anttilassa. Tuo on niin kiva!

  ReplyDelete
 4. Nanne: No niimpä ! Vihdoin raaskin ostaa ja hetkeekään en oo katunu :3

  ReplyDelete
 5. Mulla on tota Acon mömmöä, se on jännää! Kovettaa kynnet heti. Tosin sitte jos sitä jättää käyttämättä, saa seurauksista kärsiä.. Tällä hetkellä mulla on vaan 2 kynttä liuskottuneina, ihme.

  ReplyDelete
 6. bubble: sun blogista mää sitte varmaa luinki tuosta aineesta ! En ennää muistanu mistä olin sen bongannu XD

  Mää tässä vielä vähä oottelen tuon vaikutuksia, mutta kyllä se saattaa olla että tuo toimii !

  ReplyDelete
 7. vitsi mä haluun ton lintuhäkin!

  ReplyDelete