Friday, March 25, 2011

P: Cold as ice

Tää postaus oli taas työn ja tuskan takana. Pöytäkone ei taaskaan lukenu muistikorttia, muistitikku ei toiminu läppärissä, toiset kuvat oli toisella koneella ja en muistanu mun Flickr-tunnuksia enää joten jouduin tekeen uudet. Eli se siitä nopeeksi kaavaillusta postauksesta.

Tässä ois kuitenkin pari päivän asua. Toinen vähän vanhempi ja toinen tältä viikolta. Inspistä näitten asujen kuvaamiseen ei oo juurikaan ollu (hankkikaa mulle tripod ja kaukosäädin!), mutta tässä nyt ainaki jotain pitkästä aikaa.

Tää tais olla muutama viikko sitten. Taas tämmösiä erittäin onnistuneita parvekekuvailuja :D "Näkyyköhän tässä muuta ku mun pää/ käsi/ jalat?". Että semmosta.

Tuollon muutama viikko sitte kuvasin kans kengät, jotka tuli hankittua H&M:n alesta. Huom. tuli hankittua :D Ja ei, en aio käyttää niitä noitten farkkujen kans.

Tää oli taas sitten muutama päivä sitten ku aurinko paisto kivasti.

Tykkäsin hirveesti ton paidan ja pöllökaulakorun yhdistelmästä.

Vanssit pääsi ekaa kertaa tälle vuodelle ulkoilutukseen tällä viikolla, jee! En malta oottaa että kevät kunnolla alkais. Ja varsinkin kesä.

Parvekekuvailu alko kyllästyttään ja turvauduin vanhaan ja hyväksi todettuun peilin kautta kuvaamiseen. Nää asut on sitte omistettu sille anonyymille, jonka mielestä "sulle ei sovi tommoset lyhyet paidat :)". Ironisesti kommentti oli jätetty postaukseen, jossa mulla ei ees ollu yhdessäkään kuvassa ko. lyhyt paita päällä. Hohhoijaa.

No kostoksi sulle ja vaikka kaikille muillekin aion jatkaa lyhyitten paitojen käyttämistä, koska en näe niissä mun päällä sen suurempaa ongelmaa ja tykkään niistä. Joten SUCK ON THAT ja hankkikaa elämä :D Jos meidän vaatevalinnat, poikaystävät tai ihan mikä tahansa ei miellytä , niin kukaan ei pakota teitä tätä blogia seuraamaan :)

"Look mom, I baked this all by myself!"

Nyt vois keksiä jotain parempaa perjantaitekemistä ku koneella notkumisen. Hauskaa viikonloppua kaikille!

7 comments:

 1. Tuo raitapaita ja pöllökaulakoru kyllä sopii hyvin yhteen! :) Mistä ne on ostettu? ;D

  Ja tosiaan, mitä se anonyymeille tai yhtään kenellekään kuuluu millaisiin vaatteisiin kukakin pukeutuu! :D Jokaisen oma asia.

  ReplyDelete
 2. ihana asu! ihana oot kyllä muutenkin :) mut kerro, mikä on tripod?

  ReplyDelete
 3. mistä toi pitsipaita-asia on mikä tossa ekassa asukuvassa näkyy? :) ja ootte molemmat ihania, keep on rocking!!<3

  ReplyDelete
 4. Jonna: Kiitti :) Ne on kumpiki H&M:ltä joskus viime vuonna ostettu :) Joo niinpä, en jaksa tajuta mite joku jaksaa nillittää moisesta :D

  Anonyymi: Oi kiitti :) Siis se kameran jalusta, vai miksi sitä nyt sanotaankaan :D

  Anonyymi: Se on läpinäkyvä musta pitsitoppi, viime vuonna H&M:ltä ostettu. Ja sen alla ihan perus harmaa toppi :) Voi kiitti <3

  ReplyDelete
 5. Heei täälläkin on pöllökorua :D! Juuri laitoin kuvaa omastani ^__^.

  ReplyDelete
 6. Noora: Tänks :)

  Panda: Joo nuo on kivoja, ostin ton joskus vuos sitte :)

  ReplyDelete