Sunday, March 20, 2011

P: Bday Party Aftermath

Hello taas pitkästä aikaa. Kiirettä pitää! Tällä viikolla oon ollu viitenä päivänä töissä, palauttanu pääsykokeitten ennakkotehtävät, pitäny esitelmän, tehny kokeen, palauttanu case studyn ja pitäny kolmen muun tyypin kans myyntineuvottelun. Tossa ainakin muutama pätevä syy blogihiljaisuuteen :D

Viime viikonloppuna oli mun synttärit ja sain viikonlopuksi italialaisen vieraan kun Alice tuli Ouluun käymään. Perjantain synttäribileistä löytyy muutama julkaisukelpoinen kuva onneksi :D

Täytekakku oli tänä vuonna tommonen. Mulla tuli hirvee kiire ton kans ja tein tota vielä ku vieraat saapu paikalle :D Viime vuoden kakku oli hienompi, mutta kyllä toikin onnistu ihan kivasti. Ja makuhan se on tärkein :) Tänä vuonna tein vadelma-Marianne crush -moussen täytteeksi.

Tänä vuonna mulla ei ollu kauheeta leipomisinnostusta ja tein kakun lisäksi ite vaan kahden maun muffinsseja. Näihin piti tulla toisiin ruskee ja toisiin vaaleenpunanen kuorrute mutta valitettavasti aika loppu kesken. Yhyy. Tein kans fetasalaattia ja lisäks oli dippailtavia jutskia, sipsejä, popparia, kasviksia yms. Ja karkkia.

Tämmöstä kaikkee kivaa sain lahjaksi. Isältä sain Canonin kameralaukun ja siihen kuuluvan 8gt muistikortin, joka tuli kyllä tarpeeseen. Tarulta sain tommosen kivan Body Shopin lahjapakkauksen ja Sarkulta rusettikaulakorun ja -hiuskoristeen ja tuon cupcake-käsirasvan. Yks parhaita lahjoja tais kuitenkin olla Alicelta, jolta sain lipun ens kuussa olevalle Adeptin keikalle, JEE!

Lauralta ja äitiltä sain kummaltakin tulppaanikimput.

Lauantaina oli täydellinen talvikeli, aurinko paisto ja oli muutama miinusaste ja lähdettiin Alicen kans kierteleen ja näytin sille Oulua. Tai keskustaa lähinnä :D

Toripoliisi nauratti Alicea jostain syystä hyvin paljon :D No onhan tuo kyllä aika hassunnäkönen ilmestys.

Alice pyysi jotaki jäbää ottaan meistä turistikuvan tossa patsaalla ja reipeilin itsekseni kun meiltä kysyttiin että "Is this your first time in Finland?".

Turistikuvien ottaminen omassa kaupungissa on hyvin mielenkiintosta puuhaa :D No ei mutta tartten näitä kuvia kans yhteen kouluprojektiin. Käytiin Alicen kans myös muutamassa kaupassa ja Bisketissä syömässä juustopatongit perusoululaiseen tyyliin.

Illalla Jaana liitty kans meidän seuraan ja tehtiin pizzat joihin kaikki sai valita omat täytteet.

Nam nam. Meidän vegepizzat oli aika köyhännäköset tän Jaanan superpizzan rinnalla:

Naurettiin tolle vaikka kuinka kauan. Kuvasta ei ehkä saa tarkkaa käsitystä mutta tossa oli semmonen 2 sentin kerros lihaa päällä :D

Synttäreitten leftoverit piti hyödyntää kans. Viime viikonloppuna ei ainakaan nälkä ehtiny iskee missään vaiheessa, kröhöm.

Pizzojen jälkeen pelattiin juomapeliä ja Mustapekkaa (legendaarista!) ja lähdettiin sen jälkeen vetään Kulumaan drinkit (haluttiin näyttää Alicelle Rammstein-drinkki) ja sitten jatkettiin vielä Mestaan Akman keikalle.

Sunnuntai olikin sitten tuttuun tyyliin perusteellinen koomauspäivä. Syötiin fättiaamupalaks tortilloita ja kierreltiin pari kauppaa (eli siis ne jotka on Oulussa sunnuntaisin auki), koomailtiin mun kämpillä ja illalla haettiin mun lähikiinalaisesta mätöt ja katottiin Pitkä kuuma kesä englanninkielisillä teksteillä ja puolet Sinkkuelämää-leffasta, joka sattu töllöstä tuleen. Pitkä kuuma kesä oli hyvä leffavalinta, Alice sai hyvän käsityksen suomalaisista leffoista ja varsinkin niitten sisältämästä värikkäästä kirosanojen kirjosta.

Illalla tein meille viel jälkkäriksi tommosta juttua lakoista, koska Alice ei tienny mitä ne on ja halus maistaa. Tosi suomalainen juttu tääkin :) Tuo kuva on kylläkin mun seuraavan päivän aamupalasta, johon kuulu kans vadelmia. Rakastan mun pakastimen marjavalikoimaa. Niin paljon että siellä ei mun tän viikon tuhoomisen jälkeen oo enää ku mustikoita.

No joo aika pitkä ja yksityiskohtainen postaus mut ei voi mitään :) Mulla ois tässä pari muutakin postausta työn alla, nyt ois taas hyvä sauma saada postaustahti kuntoon!

9 comments:

 1. Miten upee tuo kakku! Ihan toista verrattuna tän talon perus tylsiin kermakakkuihin :D Ja nuo lahjat, oi.

  ReplyDelete
 2. Sulonen kakku! Ootko harkinnu leipurin uraa? (;

  ReplyDelete
 3. Sara: Oi kiitos :)

  cep: Kiitti :) En kyllä oo haha. Oon ollu leipomossa tetissä ja se oli tarpeeks. Kondiittorin homma vois olla ihan mielenkiintosta kylläkin.

  Jenni: Kiitti :)

  ReplyDelete
 4. Nam mitä kuvia. Ja voi tota kakkua!

  ReplyDelete
 5. Oho, mä oon aina luullu, että toi Oulun patsas ois joku metrin korkunen. No, selvis tääki nyt sitte :D

  ReplyDelete
 6. jenna: Kiitoksia :)

  Peps: Haha aijaa, tommonen mötikkä se on :D

  ReplyDelete