Monday, February 14, 2011

P: Shit's about to go down

Mulla oli the worst weekend known to mankind ja myös töitä joka päivä pe-su aamusta iltaan joten postausta ei oikeen irronnu viikonloppuna. Tänään on tietenki ironisesti vieläpä ystävänpäivä. Voisin mielelläni ilmaista tunteeni tätäkin päivää kohtaan mutta jätetäänpä välistä :D

Eilen sain töissä muokattua muutaman kuvan viime viikolta joten tässäpä ois muutama asu ja pari muuta juttua viime päiviltä :)

Eka asukuva miljoonaan vuoteen! Mun uudessa kämpässä on parveke, jota aattelin alkaa hyödyntään asujenkuvauspaikkana. Oon pitäny lähes tauotta viimeset pari viikkoo löysiä paitoja tuolleen "solmussa" koska mun mielestä se näyttää kivalta ja vie läskiefektiä pois. Paita lähti matkaan Ginan alesta vitosella :) Tuo korukasa on viihtyny mun kaulassa kans aika kiitettävästi ja se on H&M:n alesta n. 8 eurolla poistettu. Tykkään ku tuo on tosi painava ja tommonen bling bling (mun niskat on tosin eri mieltä).

Mustat pillifarkut on ikuisuuslempparit Cheap Mondaylta, saappaat H&M:n alesta myös ja laukku on se pari postausta sitten mainitsemani äidin vanha. Saappaat ja laukku on kans ollu messissä lähes joka päivä.

Ihana peiliasukuva perjantailta. Tuo pallopaita on H&M:n alesta (7€) ja senkin solmin tolleen, tykkäsin tosi paljon tosta asusta vaikka siinä ei mitään ihmeellistä ollutkaan. Rusettikaulakoru BikBok. Kiilakorkonilkkurit Skopunkten. Nää kengät oli Ranskassa jalassa melkeen joka toinen päivä.

Sit pari uutta pinkkiä juttua.

Uus söpö yölamppu löyty entisen ruman tilalle Clas Ohlsonilta vitosella.

Ja sain vihdoin sen uuden puhelimen! Oon ihan rakastunu tohon. Askartelin kans kännykkäkorun Ranskasta Disney storesta ostetusta avaimenperästä. Oli pakko ostaa sillon tommonen ku mun pöllityssä kännykässä oli kans vastaavanlainen. Nyt on sitten toimiva puhelin :) Ja hyvin toimiikin! Kyllä se vaan niin on että merkkiä en taida enää puhelimissa vaihtaa. Kriteereinä uuteen puhelimeen oli siis että värin pitää olla pinkki, QWERTY-näppis, nokialainen ja sopiva hinta.

Vaikka fiilis ei mikään mahtava oo viime päivinä ollutkaan, niin ainakin ulkona näyttää kivalta vaikka siellä onkin kylmä :) Ihanaa kun aurinko paistaa!

9 comments:

 1. Pallopaita-asu näyttää kivalta! :) PS. näin sut viime viikolla jonain päivänä koulussa ja meinasin sanoa hei, mutta sitten tajusin, että se vois olla aika outoa. :D

  ReplyDelete
 2. nne: Kiitti :) Aijaa no oisit vaan sanonu :D

  ReplyDelete
 3. määki haluan torirantaan assuun!

  ReplyDelete
 4. Ai minkä läskiefektin vie pois, tyttö hyvä!
  Sinähän olet pieni kuin mikä :)

  ReplyDelete
 5. Anonyymi: Siitä vaan sitte future kämppää katteleen :D

  Dark Shadow: No en oo :( Mut siis oikeestaan lähinnä tarkotin sitä että tommoset löysät paidat isontaa nii tollee näyttää ei niin isolta ku solmii noita paitoja :)

  ReplyDelete
 6. Tykkään tosi paljon tosta alemmasta asusta! (:

  ReplyDelete