Friday, February 25, 2011

P: Here comes the hot 2 stepper

No niin tässäpä ois teille asupostauksen toinen ja viimenen osa :) Saa taas kertoa mistä tykkäsitte ja mistä ette :)

Tykkään hirveesti tästä asusta ja tää oli mun päällä kahtena päivänä toukokuussa kun oli tosi lämmin ja oltiin ulkona pussikaljalla. Yks parhaita iltoja viime kesältä :)

Asua kesäkuun alkupuolelta. Tuo hattu ja nuo seepraballerinat viihty mun päällä hyvin viime kesänä.

Tää taitaa olla heinäkuulta. Ehdoton kesän lemppariasu. Musta hame, valkonen t-paita, ballerinat ja hattu.

Samaa sarjaa tääkin. Tykkään tosi paljon ton hameen ja noitten sandaalien väreistä yhdessä. Kynsissäkin näyttäs olevan pinkkiä lakkaa.

Ja vielä yks variaatio samasta asusta eri maustein. Tää taitaa olla mun lempparein asu viime vuodelta, ihanan kesäinen! Nuo kengät ja mintunvihree kynsilakka oli mun viime kesän hitti :D

Ja taas yks ihanan värikäs kesäasu. Ärsyttävää kun talvisin tulee käytettyä niin vähän värejä :(

Tää tais olla joku baariasu heinäkuulta. Nuo kengät on maailman parhaimmat jalassa!

Qstockista oli pakko hankkia ihanan Raised Fistin ihana t-paita. Nuo vaaleensiniset farkut viihty päällä usein viime kesänä. Kiva rusketus käsissä.. pieni kontrasti kun kattelee nyt omia talven vaalentamia käsiä.

Ton raitajakun ostin elokuun alussa ja sen jälkeen sitä on tullukin käytetttyä suht kiitettävästi. Tohon ei tartte yhdistää kun ihan yksinkertanen musta asu ja se on siinä. Nuo kiilakorot oli yhet viime vuoden lempparikengistä.

Tää mekko mulla oli päällä viimesenä viikonloppuna Suomessa ennen Ranskaan lähtöä. Tää vois itseasiassa olla yks vaihtoehto mun synttärimekoksi parin viikon päästä jos jaksaisin modata sitä eka hieman.


Tässä tulee sitten kaks samaa asua eri mausteilla.

Ylemmässä kaverina raitajakku ja kiilakorot, alemmassa nahkarotsi ja biker bootsit. Kumpikin toimii, toinen on vähän enemmän rough kun toinen :)

Viimesiä asuja ennen Ranskaan lähtöä elokuun lopulta.

Nuo raitapaidat solmittuna tolleen oli ja on kyllä edelleen niin kivoja ja tuo asuihin 'sitä jotain'.

Tässä vähän vastaava asu mutta päällä pitsinen kerrostoppi ja valkonen bolero.

Oi voi, tää oli mun Ranskaan lähtöpäivän asu. Tykkään hirveesti tästä edelleen.

Ranskassa ei sitten asuja tullutkaan kuvailtua, keskityin bloggaamisessa itse reissun ja sen tapahtumien päivittelyyn. Nuo biker bootsit (jotka voi kääntää siis lyhytvartisiksi) oli jalassa melkeinpä joka päivä reissussa sitten ku ilmat alko kylmeneen. Wet look -leggingsejä tuli kans käytettyä kiitettävästi.

Vähän näyttäs pelottavasti siltä että musta kuoriutu Ranskassa kunnon ranskalainen raitapaitoineni. Tuo hattu oli yks parhaita ostoksia reissussa, en malta oottaa että saan taas iskee ton päähäni.

Tallailemassa interfaililla Bolognan katuja Italiassa marraskuun puolivälissä. Oli ihanan lämmintä!

Kuva viimesistä bileistä Ranskassa. Tuo leopardipaita/-mekko whatever oli mun päällä hyvin monena bileiltana. Tuolla ei ollu kovin suurta valikoimaa vaatteita käytettävissä nii samat asut pyöri päällä hyvin usein.

Tää on vuoden viimenen asukuva ja otettu Suomeen tulon jälkeen. Hiihtelin kahdet bileet tolla leopardimekolla (ihan lemppari sekin) ja ajoi kyllä asiansa.

Tää lähtee nyt kattoon Oulun komeinta hevibändiä Akmaa. Vai miten se menikään...

No comments:

Post a Comment