Thursday, January 20, 2011

S: yesstyle-tilaus + valituspostaus

Mää voisin nyt avautua tänne blogiin useemmastakin asiasta, mutta pakko karsia pari asiaa ettei mee kunnianloukkauksen puolelle ..

1) 20 tytön luokassa on joskus pikkusen hankala elämä
2) Olisin saanu ihan parhaan työpaikan, jos yks meijän luokkalainen ei ois saanu erityislupaa suorittaa työharjottelujaksoa tukussa. MEIKÄÄ_NIIN_ÄRSYTTÄÄ. Mää olisin niin tahtonu sinne, mut se o raaka peli ranualla näissä asioissa, eli tietenki ne ottaa sinne semmosen tyypin, jonka ne saa sinne lisäks ilmaseks työvoimaks harjotteluun.
3) Mun luokkakaveri vähä sössi mun tukkaa saksien kans ............ No hard feelings, opettelemassahan tuolla koulussa ollaan ja kyllähän sitä riskit tietää, mutta ASD, vähä harmittaa ko vaalennetun tukan kasvattaminen ei oo maailman helpoin asia :| (Opettaja käski tilaamaan muutaman sinettipidennystupsun tuohon vaaleeseen osaan :'''D)

+4) Hyvä asia ! Sain työharjottelupaikan ! Mennykin aikaa metsästäessä, kun monet paikat ei ota ollenkaan harjottelijoita, ja monet tahtoo mieluummin jonku kolmasluokkalaisen. Mutta näillä näkymin meikät löytää sitte 7.2.-4.8. UniQuusta, jee :3Jotta tää postaus ei ois niin tylsä, niin tässäpä nyt sitte se kollaasi, jonka tein yesstyle.comiin tekemästäni tilauksesta:Ai mitenniin jäi harmittamaan, kun en saanu sitä Anna Suin meikkipussia reissusta .. Samoin jäi mietityttämään, miks en ostanu sieltä tommosta harmaata neuleviitta-asiaa ja karvaliiviä? No eipä siinä, nyt ne on nähtävästi tulossa mulle viimeisten joululahjarahojen ansiosta :3

3 comments:

 1. Minä tulisin hulluksi jos olisin luokassa missä on pelkästään tyttöjä :D. Olen ollut aina luokilla missä on ollut suht vähän poikia, niin siinäkin oli jo ihan tarpeeksi :'D.

  (tulen paremmin juttuun poikien kanssa)

  ReplyDelete
 2. kympin sympatiat, meilläki on tota naisasiaa vähä liikaaki enkä jaksais, koska pojatki jo huomauttelee että vähä alkaa olla asennevammaa tietyillä hametyypeillä!

  raukkatukka :( mut onneks elämä vähän hymyilee :>

  ReplyDelete
 3. Panda: Jep, nimenomaan :-------D

  Kärty: Ois ees pari poikaa ni varmaan tasottas vähän, mut ku meillä on tosiaan vielä tuo tyttöjen ikähaitariki semmonen et pahimmillaan tyypeillä on 10v ikäeroa, ja nuorimmat viettää vielä viimestä teinivuotta, ni vähemmästäki syntyy draamaa :'D

  Raukkatukkaa yritetään pelastaa, tilasin just vaaleet clip-on pidennykset .....

  ReplyDelete