Tuesday, January 11, 2011

S: tell me something sweet to get me by

np: ADTR - if it means a lot to you

Jee, uus banneri ! Piti vaihtaa ko se edellinen oli tarkotettu vaan siks aikaa ku Pepa on Ranskassa, joten nyt oliki jo aika vaihtaa.


Mää sain eilen maailman siisteimmän joululahjan mun ihanalta luokkakaverilta ! Tyyppi oli nähny hulluna vaivaa, ku eka lahja oli menny postissa rikki ja sit se joutu palauttamaan sen ja ettimään uuen samaa sarjaa ebaystä:
Kulmakynä + eyeliner + ripsiväri ! So cool *__* Kiitti erittäin paljon vielä Ainomarjalle !


Ostin paidan h&m:ltä viime viikolla ku käytiin siellä Pepan kans pyörimässä:5€ ! Pepalla on vissiin samanlainen :---D ( Meikä niiiin tykkää tuosta uuesta letistä, jotenki tuntuu että oma persoona tulee paremmin esiin, ku hiuksetkaan ei oo enää niin tylsät että maastoutuu seiniin. )


2 vaateasiaa, jotka ostin Malesiasta:Tää mekko oli yesstyle.comissa kans myynnissä, mut tietty kalliimmalla ku mitä mää maksoin Kuala Lumpurin Chinatownissa : D
Tää on vikalta päivältä Langkawilta ! Oon halullu tämmösen "huivipaidan" jo pitkään ja toivottavasti toi nyt ees näyttää mun päällä paremmalta ku henkarissa ..

4 comments:

 1. Ihanat nuo sinun hiuksesi! *___* Ja toi huivimekko näyttää kivan keväiseltä, lämpötilojen noustessa näyttäis varmaan kivalta myös sandaalien kanssa!

  ReplyDelete
 2. pau lau mau: Kiitos paljon :3 Se on kyllä kiva, tosin jos mekkona meinaa käyttää ni pakko varmaan laittaa joku hame alle, tuo ei nimittäin oo ihan niin pitkä että menis tuollasenaan mekosta xP

  ReplyDelete
 3. tykkään tuosta musta-pinkistä asiasta <3 en ymmärrä miksen vaivautunu semmosta ostamaan ku ne oli joskus muodissa ja nyt vaan täytyy itkeä.

  ps, ku ny ootte oulusa niin tiettekö jellybones-blogia? :)

  ReplyDelete
 4. Kärty: Hö :c Toivottavasti löydät semmosen vielä joskus jostain !

  Tiiän Jellybones blogin ja Melanie on mun kaveri :3

  ReplyDelete