Monday, January 17, 2011

S: I need to get out of sight

np. Rihanna - Man down

Jau ! Meikä on ollu viikonlopun Rukalla ja Pepalla on ollu muuttohommia, joten siitä johtuu viime aikojen blogihiljaisuus. Meikä kävi lautailemassa ekaa kertaa pariin vuoteen ja nyt onki sitte jalat superjumissa -.- Oli vielä aamulla mahakipua tuohon lisäks, ni jäin sitte kotia, ku aattelin että ei musta oo mihinkään asiakaspalveluun koulussa siinä tilassa.

Viime viikolla jäin ehostuksessa parittomaks, joten jouduin meikkaamaan itteeni käytävässä, buu ..

Ei siinä, meikä tykkää kyllä ihan hulluna noista ehostustunneista ja meikkaushommista yleensäki. Pari viikkoa ennen joulua tilasinki 120:n luomivärin paletin Nelly.comista, mutta ne lähetti mulle sillon väärän tuotteen -.- Siinä oli jotain n. 70 ruskean eri sävyä ..
Tän oikeen sain sitte viime viikolla !

Nyt meikä tekee loppuun kollaasin jutuista, jotka saatoin ehkä tilata viikko sitte sieltä yesstyle.comista ..Nettishoppailu on liian helppoa :| Siitä siis myöhemmin ja mielenkiinnolla oottelen kans et Pepa laittaa postausta uuesta kämpästään !

3 comments:

 1. Hei miten tossa 120 paletissa on pigmenttien laita? Tarttisin jotain hinta/laatu suhteeltaan keskihintasta todella pigmenttistä luomiväriä(mahd. monessa värissä). Olisiko tuo kyseinen paletti hyvä valinta?

  ReplyDelete
 2. onpa suloiset värit tuossa! :)
  onko tuossa yhtään glitterisiä paletteja? ja jos on niin kehtaisitko vielä sanoa että mitkä :D

  ReplyDelete
 3. Kakku: Meikästä kyllä laatu suhteessa hintaan on jees ! Yllättävän pigmenttisiä nuo napit on tuommoseks "halpis" paletiks. Mulla nyt sitte taas toisaalta ei oo omistuksessa mitään superkalliitahuippuluomivärejä, joten vertailu kohteet on vähän vähissä.

  Anonyymi: Jep ! Musta tuossa ei oikeestaan oo semmosia ihan "glitterisiä" nappeja, ennemminkin semmosia metallinhohtosia on jotkut :3

  ReplyDelete