Sunday, January 02, 2011

S: @ Hong Kong

Ei mulla muuta ku että piti postata vielä eilen Langkawilta, mut eipä netti toiminu -.-' Pitää koittaa laittaa eilisen materiaali sitte joskus myöhemmin tänne.

Nyt oonki sitte jo paluumatkalla ja kohta hypätään täältä Hong Kongista Helsingin koneeseen. Oli tarkotus ostaa yks meikkipaketti täältä, mutta helevetti ko se oli jo myyty loppuun >___________________________< meinas pää revetä siinä vaiheessa ku tajusin sen ja muutenki ku on jo niin myöhä et suurin osa kaupoista täällä kentällä meni kiinni. Noh, löysin kuitenkin melkeen korvaavia juttuja ja nyt ei masenna niin paljon. Tiiättekö ku on monta viikkoa oottanu että saa jonku jutun ja sitte se onki loppu? Meinas itku päästä T: materialistisarkku :C

No joo, palaamme asiaan sitte ehkä huomenna, jos oon vielä hengisä. Neljä lentoa, sisältäen yli vuorokauden matkustamista, ei oo ihan maailman rennointa hommaa meikän mielestä.

3 comments:

 1. Itsehän meinasin itkeä pirauttaa joulun alla cittarissa kun kaksi teiniä vei viimeisen Aladdin -DVD:n tajuamatta lainkaan, mistä mestariteoksesta oli kyse. "Tykkääköhän se mun kummipoika tästä? en oo koskaan ite kattonu"

  Hetken aikaa harkitsin että maksaisin tytöille siitä että mä saisin sen :D

  Terveisin, Kypsä Aikuinen :D

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Tiina: Hahah, voi ei ! :'D Toivottavasti löysit sen jostain muualta sitte? Tuo on kyllä kauheeta ku jotku ei osaa antaa tarpeeks arvoa tietylle materialle, esim. meikähä oli ihan tohkeissaan ku joku oli sitä mieltä et nuo meikit on tosi kalliita :---D

  ReplyDelete