Wednesday, December 01, 2010

S: joulukalenterin 1. luukku !

Oli pakko tulla kertoo pari kivaa asiaa, nimittäin on menny päivä vähä ikävien asioiden merkeissä sen jälkeen ku pääsin koulusta. Toivottavasti mun terapeutin kyvyt on ees jostaki kotosin tai ees peritty äitiltä (se on psykologi koulutukseltaan ..), nimittäin haluaisin uskoa etten oo ihan surkeita neuvoja tänään ihmisille jakanu.

Eli siis yritetään unohtaa murheet ja iloitaan pienistä asioista, nimittäin huipusta joulukalenterista ja sen ekasta luukusta:
Lidlistä, jotai 6,50€ :3 Suklaa oli hyvvää ja ne on vielä mm. eläinten muotosia !Sitte asioita liittyen uuteen jaksoon, joka starttas koulussa tänään:Sivellintilaus on käsitykseni mukaan jo lähetetty + lisäksi meille ilmotettiin tänään että nyt ku meillä alkaa tuo ehostus, niin koululla otetaan käyttöön Make Up Foreverin meikit ! Oon kuullu tuosta sarjasta niin paljo hyvää että meinasin pompata kattoon ku kuulin. Nyt ei jaksas oottaa millon päästään oikeesti opettelee noitten juttujen käyttöä. Sen kyllä tiiän että olo on ku jouluaattona, kunhan nuo siveltimet tulee ja niitä pääsee kokeilemaan *___*Ja yllättävää että latailin taas noita kuvia useemman tunnin .. Oispa varaa ees kohtuullisesti toimivaan nettiin :C

1 comment: