Tuesday, December 07, 2010

S: asdasdsasdasdasdTervehdys täältä kuumeen ja vatsataudin ihastuttavasta maailmasta :C En ollu koulussa tännään ja voi hyvin olla että en oo menossa huomennakaan, vaikka oiski luokkakuvaus.

Sairastumisen lisäks meikää ärsyttää ihan suunnattomasti tuo lentolakkohomma, ko mun sukulaiset on nyt sitte jumissa Japanissa. Näkisin mun kummityttöö erittäin mielellään pitkästä aikaa, ko tommoset pikkuset kasvaa nii nopiaa, ni oon ihan varma et se ja sen pikkusisko on kuuessa viikossa muuttunu jo ihan eri näkösiks :') Ossaakoha se tyttö ennää ees suomea ..

Myöskin jos tää lakko ei lopu, mennee meikän joulu pilalle, ko oon jostai helmikuusta oottanu et pääsen reissuun :| 18. päivä ois tarkotus lähtee, mutta mää taijan pitää kohteen salaisuutena niin kauan et on varmaa et pääsee lähtemään.


Eräs erittäin kiva asiaki ois, nimittäin käytiin perjantaina luokan kans Hedgame-kampaamon avajaisissa ja siellä oli semmonen arvonta. Tietty siihen piti osallistua ja kyllä kannatti ! Lauantaina tuli puhelu että oon voittanu yli 300€:n arvosen Wellan tuotepaketin *_________* Ei voi muuta sanoa ku kiitos ja ihan älyttömän huippukivvaa, en malta oottaa et pääsen testailee kaikkee !
Koska tuo kampaamo sijaitsee vain kahen korttelin päässä meikän kämpästä, ni sain raahauduttua äsken hakemaan palkintoni. Toivoakseni tän reissun takia meikän kuume ei pompi takas sinne yli kolmeenkymmeneenkaheksaan asteeseen, mut oli pakko päästä vähä käppäilee ku kaikki raajat + selekä + pää on särkeny eilisestä asti.Jotta tuosta sairausvalituksesta ei jäis niin masentunu kuva ni ilmoitanpa vielä että JEE, löysin koristeet kuuseen :---D3,50€ Clas Ohlsonilta ! Onneks en ostanu vastaavia Kodin Ykkösestä, ko ne ois maksanu 8€.

Nyt vaan sitte peukut pystyyn että tää tauti sekä se lakko loppuis !

5 comments:

 1. Oi onnee arvonnan voitosta! :-D Ja pikaisia paranemisia!

  ReplyDelete
 2. ihan supertunnelmallisia kuvia!

  p.s. pikaisia paranemisia! :)

  ReplyDelete
 3. Voi juku, onnea voitosta! Kelpaa tollasia voitella :>

  ReplyDelete
 4. Hansu: Kiitos :3

  Annie: Kiva kuulla + kiitän <:

  Jensku: Kiitos !

  Suvi: Jep *__* Ja kiitti !

  ReplyDelete