Tuesday, November 16, 2010

S: you were so distant and so cold

Tää postaus tulee ny vähän myöhässä ku meikän netti on vaihteeksi temppuillu eikä jaksanu ladata kuvia -.-' Ois yhen h&m:n paketin sisältö esiteltävänä, joten laitanpa tän ny pois alta, ku suostu vihdoin toimimaan.

Oon nyt miettiny lähiaikoina tätä blogia, ku monesti itestä tuntuu että ei oo välttämättä mitään kiinnostavaa asiaa ja vaatimukset kuvien laadun suhteen on korkeella. Sitte kuitenki ku monet on pyytäny kuvia ihan arkisesta elämästä, ni määpä yritän nyt toteuttaa sitä tässä ja lopettaa liian itsekriittisyyden tän homman kans :')Oon käyny aika monesti ny lähiaikoina kotona ku oli tuo isänpäiväki ja piti käydä väsäämäsä kakkua ! Siellä on näkyny muutaki kivaa, nimittäin sen jälkeen ko mää muutin pois, pikkuveli muutti mun huoneeseen ja vanhasta huoneesta tehään vaatehuonetta. Siellä on nyt jo tuommonen super siisti tapetti ja peili erittäin hienoilla kehyksillä varustettuna. Kyllä meikälleki kelpais tuommonen mun nykysen olohuoneen kokonen vaatehuone ..

Täälä Oulussa on muuten tota lunta, hyi >.< Meikä ku palelee aina muutenki, ni kauhulla ootan niitä yli 20 asteen pakkasia. Vihhaaan kylymäääää! Onneks joulukuussa mua oottaa eräs hyvin lämmin ja aurinkoinen paikka. Ootan innolla !

5 comments:

 1. ihania kuvia minunki mielestä taas, kuten aina :)

  ootko muuten huomannu tämän ja ootko mahollisesti tulossa? >> http://loudspeakerr.blogspot.com/2010/11/kirppiskutsu.html

  ReplyDelete
 2. Juuri tällä tavalla, kirjoittele juttuja siitä mikä itsestä parhaalta tuntuu, kyllä korkeatasoinen lukijakunta huomaa bloggareiden aidosti kirjoittamat tekstit!

  Hienoja kuvia jälleen siis :)

  -Tanja
  http://tanjasvita.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. just hyvii postauksia !

  ReplyDelete
 4. Hansu: Kiitti :3

  Aija: Kiitos !

  Ja hei, meikäpä koittaa ilmaantua paikalle, vähän siistiä *__*

  Tanja: Kiitti kannustuksesta kehuista :>

  Anonyymi: Jee, kiitän x)

  ReplyDelete