Friday, November 12, 2010

S: Jee ..

Sain koneen takas ! Epäilen kyllä vahvasti et tää on edelleen rikki, joten saa nähä millon taas Puola kutsuu .. Sitä odotellessa kuitenki on taas postauksia luvassa toistaiseksi !

Kello alakaa olla jo aika paljon ja vaihdan käsittääkseni kohta vielä koordinaatteja, joten luvassa vain pikkunen eläin-aiheinen kuvapostastaus feat. meijän hyvin vanha kultakala ja koulukaverin karvojaan herkästi lahjoittava hauva :'3Mulla on postausmateriaalia ihan varastossaki varmaan useemmalle päivälle, joten lähes varmasti palaamme materialististen aiheiden pariin jo huomenna.

ps. Pääsin sinne valokuvaajan ammattitutkintoon johtavaan koulutukseen, mutta koska oon amiksesa nyt, ni saan kuulemma alottaa sen vasta ku oon valmistunu tuolta -.- FUU. Kyllä ärsyttää.

pps. TERVETULOA KAIKKI UUET LUKIJAT ! Ja kiitos vanhat ku jaksatte seurata vaikka pitempiäki postausvälejä joskus valitettavasti tulee <:

8 comments:

 1. Saako kuvia kommentoida? Melko tummia ja tunkkaisia, näissä ei ole sitä tunnelmaa mitä monissa sun ottamissa on. Eka koirakuva oli jees mutta katseelle voisit antaa enemmän tilaa.

  Kuulostaa valokuvaajan ammatti kyllä mielenkiintoiselta, missä aloitat opiskelun? :)

  ReplyDelete
 2. Aina saa kommentoida :3 Jännä ko itellä ei näytä kuvat mitenkään kovin tummilta, johtuuko lie näytöstä sitte, en tiiä :o Mutta sikäli mikäli nuo nyt on tummia, se johtuu siitä ku ne on otettu sisällä ilman lisävaloa ihan kameran ääriasetuksilla, ja jos noita säätäis valoisammiks ni laatu kärsis ainaki mun taidoilla huomattavasti.

  Torniossa ois tarkotus sitte käyä aina n. 1-2 kertaa kuussa ammattiopisto Lappiassa suorittamassa tutkintoa <:

  ReplyDelete
 3. Musta just tommoset kuvat mitä oot muokannu on justiinsa siistejä >) Ja varsin tunnelmallisia. Hih tuo hymykuva koirasta! : D

  ReplyDelete
 4. Anonyymi: Kiitos, kiva että jotkut tykkää x) Ja haha, vähä kyllä naurettiin kavereitten kans tuolle koiralle ko siitä tallentu tommonen lepakko-kuva :'D

  ReplyDelete
 5. Heissan! On pitänyt monesti tulla tänne sun kuulumisia vakoilemaan, mutta se on sit aina jäänyt! Enkä oo ees käynyt onnittelemassa koulupaikasta tai mitään, mutta nyt sit pääsit toiseenkin kouluun... Onnea siis siitä! :D

  ReplyDelete