Saturday, October 23, 2010

S: it's hard to say that I'd rather stay

Oon elossa ! Flunssan paratuessa meikäläiseen iski hillitön päänsärkykierre, joka loppui vasta eilen syysloman alettua. 24/7 päänsäryn kanssa ei koneella säätäminen oo se mieluisin juttu, joten ei varmaa mikään yllätys ettei postauksiakaan herunu. Nytte meikä kuitenki on taas hyvällä mielellä tän bloginki suhteen, ku on luvassa viikko lomaa. Eilen sain jopa kämpänki siivottua, joten mulla ei oo lähiaikoina muuta ku aikaa.

Nyt on ammattitutkintoa varten tehdyt ennakkotehtävätkin tehty, eli jospa tuo kuvaaminenkin maistus taas paremmalta ku ei oo _pakko. Eilenki kävin kuvvaamasa luokkakavereiden koiratreffejä ja sattupa myöhemmin illalla yks kissaki linssiin:

- Äiti oli ostanu mulle Prismasta kengät n. 25€:llä, ja kylläpä on ollu kiva kylminä kouluaamuina vetää noi jalkaa *_* Mullahan ei oo paljon kenkiä, eikä ainakaa jo kaksia tuommosia ugg-wannabeitä ... No mut ei ollu vielä ainakaa harmaita !

- Mun on pitäny jo ikuisuus saaha aikaseks tommonen taulurykelmä, ja ny sain vihdoin kehykset seinälle. Kuvia niissä vaan ei vielä oo, ohops.

- Vasemmassa laidassa meikän karuselli a.k.a tanssitanko < 3Unohin mun kermavaahtopurkin vanhaan kotiin ku kävin siellä tänään, ni eiköhä ala tekee mieli kaakaoo kermavaahdolla heti ku tulin kämpille :C Kyllä nyt maistus ku tässä hiki hatussa värkkää yksien hääkuvien kanssa !

Nonee, nytpä pääsin käyntiin tän blogin kans taas, mutta vähän heikoin tuloksin omasta mielestäni, joten vastaisuudessa pyrin jälleen laadukkaampaan ja mielenkiintoisempaan kuvatarjontaan :'----D

7 comments:

 1. koiran___pentuja :D

  ReplyDelete
 2. Anonyymi: oo äm gee, mikä massiivinen virhe ..

  ReplyDelete
 3. heii onko toi tanssitanko kallis ja vaikee asentaa asuntoon? kun ite oon ihan hirveen innostunu lajista, mutta asun niin pohjoisessa, ettei täällä lähimaillakaan ole mahollisuutta harrastaa 8< vois itseoppia!

  ReplyDelete
 4. Anonyymi: Tuo meikäläisen on tämmönen: http://pole-a-holic.mycashflow.fi/product/57/x-pole-xpert - eli makso 244€ .. Asennus on kyllä erittäin helppoa. Mää luulen että itseoppiminenkin onnistuu esim. jonku DVD:n avulla, kunhan muistaa olla varovainen ja pyytää aluksi apua joltakin noihin liikkeisiin misä ei oo ennään jalat maassa :D Mut hei jos hommaat tangon niin onnea oppimiseen, tuo tankoilu on kyllä ihan super hauskaa hommaa, suosittelen :3

  ReplyDelete
 5. Oi vitsi! Prismastako tommosia saa ja noin halvalla? Pitääpä käydä kattomassa, koska tommosia kaipailisin talveks itelleni! :)

  ReplyDelete
 6. Hei! Ku tuun perjantaina ouluun, nii opetakko mulle vähän liikkeitä sun karusellissa!

  ReplyDelete
 7. Tepsu: Joo! Ja vissiin ainaki neljää eri väriä oli :3

  Kaisa: Selvä pyy! : D

  ReplyDelete