Monday, September 27, 2010

S: there's a rainbow upside down

Huhhuh, on se tuo koulu väsyttävvää hommaa, vaikka siellä oiski vaan neljä tuntia. Oikeesti mun ois pitäby tänään siivota, sisältäen mm. tiskien tiskaamisen, sillä mulla alkaa olla astiat loppu .. No meikä päätti pitää vielä yhen lepposan päivän ja laittelin vaan kynnet ja tilasin yhen siistin jutun, mihin meniki sitte melkee 300€ säästöistä :| No ei voi mittään, ku ei oikeen voi töihinkää tässä koulun lomassa mennä, jos meinaan alottaa vielä yhen ammattitutkinnon suorittamisen tässä samalla. Pitäs tehä sinneki ennakkotehtävät !


Lauantain ostokset:kukkapaita: KappAhl, 14,95€ & jättineule: Seppälä, 15€ tarjouksessa !


Kynsistä tuli tämmöset:Hankala muuten kuvata tommosia glitter-kynsiä, ku ne hileet heijastaa :'D Näyttää paremmalta luonnossa, vaikka ei tuo eka yritys tehä kukkia koristelulakalla onnistunukaan ihan täydellisesti.

+ oon niin katkera siitä, että mulle on surkeen kynsilaadun lisäksi siunaantunu tuommoset töpösormet >.<Sitte vielä tämmönen kuva viime viikolta:Karusellit on jotenki niin siistejä. Joku päivä mää vielä tahon tehä jonku kuvausjutun oikeessa heppakarusellisa, vaikka se ehkä onki melkosen kulunu idea.


Huomenna luokan kanssa Kemiin ja johonki kähertäjämuseoon, vai mikä se oli .. Vois ottaa kameran mukaan jos sais jottain reissukuvia <:

2 comments:

  1. teidän blogi on vaikka kuinka monta kertaa ku ettii bloglovinista tätä

    ReplyDelete
  2. Anonyymi: Miks mää löysin vaa kahesti :o

    ReplyDelete