Saturday, September 04, 2010

S: mömmöjä

Tämmösiä minipulloja saatiin Schwarzkopfin tukusta viime viikolla:Tuota hoitoainetta oonki käyttäny aikasemmin ja se on kyllä jees, mutta kiiltosuihke ja jätettävä hoitoaine on uusia tuttavuuksia. Kiiltosuihke ehkä vähän lisäsi kiiltoa, mutta lähinnä sähköisti vaan mun tukan :| Jätettävä hoitoaine on kai iha ok, tosin en kyllä ainakaan vielä oo huomannu hirveesti vaikutusta.
Sit ostin BLONDME:n tehohoidon ja hoitoaineen. Tehohoito pehmensi kyllä hiuksia kivasti, mutta hoitoainetta en oo vielä ehtiny kokeilla.

Tämmösen korutelinetauluasian värkkäsin isän kans viime viikolla:
Ja eilen ostin mm. tämmösiä juttuja Seppälästä:Menin siis Seppälään vaan koska tarvitsin uuden valkosen lakan, mutta tarttu sitte muutakin mukaan ku oli viimeset alennukset. Niistä myöhemmin lisää. Kynsitarrat oli kyllä normaalihintasia, mutta ei tuo 1,95€ hinta hirveesti kirpassu.

4 comments:

 1. Hauska toi koruteline!

  Hah, nyt kyllä naurattaa. Ite käväsin Seppälässä eilen, ja mukaan tarttui nuo samaiset ihanat tarrat, sekä vähän erisävyinen Wild&Crazyn lakka :D

  ReplyDelete
 2. Sara: Kiitos !

  Hahah :---D Oli kyllä parhaan näköset tarrat siitä valikoimasta x)

  ReplyDelete
 3. Mie oon kyllä bonacuren moisture kickin vannoutunut käyttäjä. Nyt en ole raaskinut ostaa, mutta kyllä hiukset huomaa heti että pörrön taltuttaja puuttuu :D

  ReplyDelete
 4. Mirette: Se on ehkä se sit et ku mulla on luonnostaan aika pörrötön letti et ehkä en siks huomaa hirveesti eroa : D

  ReplyDelete