Saturday, September 11, 2010

S: I can see the miracles I trace

Eilen mää ostin yhen mekon, jota oon kuolannu jo pitkään. Oikeutus ostokselle oli mekon tarve yksiin ens kuussa oleviin häihin. Tää oli rakkautta ensi silmäysellä, tosin aiemmin n. 70€:n hinta piti meidät erossa.

Nyt 49€ Spirit Storesta.Tännään on ollu aurinkoinen päivä, mutta en oo tehny mitään erikoista. Oli nimittäin päänsärky eilen ku menin nukkuu ja se jatku aamuun ku heräsin. Sitte vaan nappia naamaan ja unta palloon vielä yli puoleen päivään ..

1 hyvä asia ja 1 huono asia vielä eilisestä:

+ mulle synty toinen puoliks japanilainen serkku < 3

- meillä oli kouluisku "uhkaus", joka oli ollu väärinkäsitys, mutta poliisit pörräs siellä aamusta asti ja meille kerrottiin vasta siinä kymmenen aikaan asiasta. Siinäpä sitä sitte oltiin paniikkikohtauksen partaalla ku sillon ei oltu varmoja et oliko uhka todellinen. Se oli vielä niinku osotettu meijän osastolle, eli lyötiin ovet lukkoon jne. Huhhuh. Sit päästiin kotia ja myöhemmin selvis ettei vaaraa ollukaan.

6 comments:

 1. Iihana mekko, oon itekin kuolannu ton perään !

  ReplyDelete
 2. hei miten on mahdollista että toi sama mekko oli keskisellä 15 euroa!

  ReplyDelete
 3. t i i a: <3 !

  ida: Se voi olla eri merkkiä, nimittäin katoin joskus Fiorellassa tommosta. Mut en sit tiiä oisko niissä laatueroja tjs. Ainaki muistaakseni se Fiorellan versio ei pysyny mulla ollenkaa ylhäällä, mut toi pysy : D Nojoo, vaikka oiski tismalleen sama mekko, ni emmää ois ehkä täältä asti keskiselle lähteny XD

  ReplyDelete
 4. voisitko kertoo mistä toi sun ihana päivänasu koostuu:o ja onkohan tommosia keltaisia paitapuseroita vielä myynnissä(:

  ReplyDelete
 5. voisitko kertoo mistä toi sun ihana päivänasu koostuu:o ja onkohan tommosia keltaisia paitapuseroita vielä myynnissä(:

  ReplyDelete
 6. Anonyymi: En kirjottanu sitä postaukseen, ku toi paita on valitettavasti ostettu h&m:ltä yli puoltoista vuotta sitte :C

  ReplyDelete