Thursday, September 23, 2010

S: huonon päivän hyvät jutut

Tännään koulusa oli suht kuivaa, ko esim. piti lajitella rullia, mut mite lajittelet ku niitä ei ollu ees tilattu tarpeeks .. Toiseks ku föönailtiin, sulake palo kahesti, eli motivaatio pikkusen hiipu ku siinä sai aina vähä ootella ennen ku ne laitettiin taas kuntoon 8) Onneks kyseessä oli sentään vaa harjotuspää. Myös hiljattain leikelty otsatukka aiheuttaa ongelmia, kun sitä on pakko pitää kiinni ko se ei suostu asettumaan millään oikein :|

Onneks on hyviäki juttuja:- Isä toi kotoo meikän talvikingät, jee ! ( Tosin uusimmat ja kivoimmat ei ollukaan laatikossa, et saa nähä mistä niitä saa vielä metsästää ..)

- Oon rasva-hamsteri, ja olin hyvin mielissäni ku löysin tuon anatomicalsin body moisturiserin eurolla Seppälästä. Tuoksuu erittäin hyvälle, samoin ku tuo Biothermin eau de paradis -vartalomaitoasia, jonka sain poikakaverin äitiltä. Se ei uskaltanu käyttää tätä, ku tässä on omenaa, eli onneks oma omena-allergiani vaikuttaa vaan niiden syömiseen.

- Siivosin eilen yhen muuttolaatikon, joka oli väliaikaisesti majaillut kylppärissä :') Sieltä löyty kaikkee kivaa, esim. tuo kukkapanta, joka pääty tänään päähän !

- Meikän köyhän opiskelijan lemppari herkku at the moment - tuunattu vaniljajogurtti ! Oon mielissäni raahannu k-kaupasta 2€/2x1l jogurttipurkkeja, nyt ku on ollu se tarjous. Vähän vaniljasokeria ja strösseleitä päälle, omnomnom. Tosin se ottaa päähän, kuin paljon sitä tavaraa lopuksi jää sinne purkin pohjalle. Jos tähän on jotai ovelaa keinoa, miten sen lopun saa sieltä kuppiin, niin kertokaa pliis !Mut hei, kiitos kaikille palautteesta viime postaukseen ! Jos ette oo vielä jättäny kommenttianne sinne niin tehkää se nyt, nimittäin lukisin enempi ku mielelläni teijän mielipiteitä :3

9 comments:

 1. Leikkaat sen purkin keskeltä poikki ja sitten voit kaapia lusikalla sen loppu jougurtin kuppiin :) siinä saa viellä reilusti jouqurttia :)

  ReplyDelete
 2. mistä saakka sul o ollu poikakaveri? :o

  ReplyDelete
 3. Mä kans aina leikkaan saksilla jogurttipurkit kahtia, ihan kätsyä ja kyllä sieltä vielä ainakin puol desiä irtoaa :D

  ReplyDelete
 4. yhdyn edellisiin, kantsii leikata :) säästää muute myös tiskeissä, jos käyttää sitä purkinpohjaa kuppina eikä ota kaapista puhasta! :D

  ReplyDelete
 5. minttu: kiitti vinkistä, vähä oon tollo ko en tajunnu tuota ite :'D

  anonyymi: sama vanaha teki paluun jokunen aika sitten :---D

  Roosa: Nonee, miksen tajunnu tehä tolleen, vaan koitin veitsellä sohia sieltä pohjalta sitä X'D

  Anonyymi: Haa, pitääpä käyttää tota purkki astiana-ideaaki ! Kiitos paljon vinkistä :D

  ReplyDelete
 6. Mitä tuossa hello kitty- tuubissa on?:)

  ReplyDelete
 7. Ratsia: Tuo taitaa olla ihan vaan joku suihkusaippua :p

  ReplyDelete
 8. Aijjaa haha. Minä laitan maitoa siihen jugurttiin. Silleen ihan ministi. Ja sit siitä tulee sellasta... pirtelöä :'D Aika hyvvee tulloo!

  ReplyDelete
 9. Dark Shadow: Ei kyllä tuokaan oo huono idea ! :D

  ReplyDelete