Friday, September 03, 2010

S: great success

Jee, oon saanu taas parissa päivässä ladattua muutaman kuvan :-------D Oi mitä luksusta, ku äsken latautu jopa kaks kuvaa kerralla ! Pitäs oikeesti selvittää mikä tässä on vikana, mutta sitte ku käytän luvallisesti naapurissa olevan yrityksen nettiyhteyttä, ni se on vähän paha alkaa ite selvittelemäänkään.
Eli siis; Happy Birthday mun 2v. kummitytölle ja tuommosessa asussa edustin juhlissa. Tuo h&m:n röyhelöliivi sopii kyllä parhaiten tuollaseen juhlavampaan tilaisuuteen, kuin meikän arkipukeutumiseen.Oisko ollu sitte maanantai ku näytin tältä:


ankkurirusettirannekoru: KappAhl
pöllökoru: Citymarket, 9,90€ <- äiti osti ku lupasin laittaa sille kynnet ilmaseks, joten kiitos vaan :')


Nyt meikä alkaa siivoomaan ni saatas vihdoin jotain kämppäpostausta tänne sitte. Voisin myös esitellä lähiaikoinan (mikäli tää netti suostuu lataamaan kuvia.. ) juttuja mitä ostin ku päästiin käymää tukussa ostoksilla <:

7 comments:

 1. tuo pöllökoru on pelottava. :/

  ReplyDelete
 2. mirette: plöäää, kiitos ö.ö tuntuu hölmöltä tuommoset kohteliaisuudet ko tiijän että en oikeesti näytä tuolle ku kuvissa =D

  Melanie: PHIU! <3 Voisin tulla maanantaina tai tiistaina käymään ku ei oo kouluu tai sit itseasiassa keskiviikkona ku meillä on yks juttu koulun kans heinäpäässä ni sen jälkee n. klo 2 !


  Mira: ite oot .....

  ReplyDelete
 3. MIRA: .........  Jonna: Kiitos :3

  ReplyDelete