Friday, August 13, 2010

S: TSAU !

Tämmönen pikapostaus nyt vielä ennen ku suunnataan Pepan ja muitten kamujen kans mökille viikonlopuks. Ei mulla nyt mitään oikeeta asiaa oo, mut luulen että saattaa tulla ikävä tätä blogia tuossa parin päivän aikana, joten koitan viivyttää sitäki fiilistä tässä vielä.
Ekat peilikuvat täsä kämpässä .. hattu: h&m, huivi (vyönä): Indiska

Suht turhaa settiä, mut ois ollu tylsää postata heihei-viestiä ilman mitään kuvia.Ja sitte semmonen kasa, minkä takia mun shoppailut on jäissä pitkään:Muutama sata euroa meni tuohon kasaan 8(((( Ja vielä on työasut+kengät+siveltimet+kirjat hankkimatta .. ASD. Tuossa on niinkö kampoja, saksia, veitsiä, harjoja, pinnejä jne. jos kuvasta ei oikein hahmotu.


Mietittiin muuten tossa että oiskohan meijän aika tehä joku kysymyspostaus? Oon vältelly asiaa, ku oon ajatellu että tylsää jos kukaan ei sitten haluakaan tietää mitään :c Mutta joo, katellaanpa sitä sitte ku taas kotiudutaan, nyt heippa ja hyvvää viikonloppua kaikille ! :3

6 comments:

 1. Opiskeletkos OSAO Myllytullissa? :)

  ReplyDelete
 2. Hyvää mökkeilyä teille molemmille :) Ja kuinka iso peili sulla oikein kun ei näy peilin reunoja ollenkaan :O :)

  ReplyDelete
 3. Me tilattiin eilen haalarit ja turvakengät, meleko tyylikkäät vermeet!! :DDD Ja lahkeet ei ees oo ku joku 30 cm liian pitkät..

  ReplyDelete
 4. kysymyspostaus joo! =)

  ReplyDelete
 5. ~Rauschgiftengel~ : Thank u once again ! <3

  Anonyymi: kyllä :p

  tintti: kiitos ! Ja peili on melkee koko seinän kokonen ja oli tässä kämpässä valmiina, kun tässä on ollu jonku hierojan vastaanotto :'D

  minttu: Yhyhyhyyy : D


  Anonyymi: Jee, pistetään heti toteutukseen !

  ReplyDelete