Thursday, August 19, 2010

P: Music from the heart, lyrics from the head to my hand

Moi taas hyvin (liian) pitkästä aikaa. Oon ollu superkiireinen töitten ja mökkireissujen ja kavereitten näkemisen ja Ranska-juttujen järkkäilyn kans. Lennot on nyt varattu (31.8.!) ja vielä pitäis sitä ennen löytää joku kämppä jostain meille neljälle. Mulla alkaa käpy palaa jo pikkusen ton ranskankielisen sähköpostittelun kans, mut eiköhän tää tästä.

Niin ja mun Ranska-blogi on edelleen fiksaamatta! Laitan tänne sit ilmotusta sen osotteesta jne :)

Mut joo. Eilen olin näkemässä kavereita ja luokkakavereita vähän ulkoilun merkeissä ja päällä oli seuraavaa:

Me kans vähän pelleiltiin Heikin kans mun uuden koneen webbarilla (kun vihdoin viikko koneen ostamisen jälkeen bongasin semmosen tästä) tossa yks päivä kun päällä oli lähes identtinen asu.

Kauhee ikävä tulee kyllä varmasti totakin palleroa. Saa nähdä kenen hoitoon se lopulta pääsee :) P.S. Terveisiä Heikiltä joka nukkuu tällä hetkellä koppinsa katolla, kuten tavallista :D

Tänään heräsinki sit aamulla kaktus kurkussa ja sama ankee olo jatkuu edelleen :( Tää flunssa tuli kyllä ihan täysin väärään saumaan!

Kävin tänää kuunteleen ku porukat soitti tuolla Torilla ja käytiin siinä välissä äitin kanssa syömässä pannukakkutalossa, joka on meidän tuttujen perustama. Feta-tomaatti-oliivi -pannari oli kyllä superhyvää!

Mulla oli tänään kaks samaa asuvaihtoehtoa eri maustein.

A:
Prätkälook on yllättäen tänäkin syksynä lähimpänä mun sydäntä ja voisin vetää ton rotsin ja buutsit päälle vaikka joka päivä.

B:
Toinen asu oli sit vähän erikoisempi ja päätyi lopulta päälle. Huivi piti saada kaulaan etten vilustu lisää. Jalassa on Skopunktenin ykköslempparinilkkurit. Edit./ Naurettiin äitin kans tänää ku yhtäkkiä muistettiin että sillä oli tommonen samanlainen raitajakku 90-luvulla :D

Kumpi asu teistä on kivempi ja miks? :)

Mun teki mieli asustautua tänää tollasin hopeisin ketjuyksityiskohdin ja värkkäsin jostain vanhasta ketjusta tommosen yksinkertasen käsikorun.

Että semmosta tällä kertaa, koitan palailla uuden postauksen merkeissä mahd. pian vaikka tällä hetkellä tuntuu että aikaa semmoseen ei ole yhtään!

Loppuun vielä hauska julkkis look-a-like bongaus eiliseltä:

En ookaan näitä bongauksia tehny pitkään aikaan :)

2 comments:

  1. Toi raidallinen jakku on niin kiva! Kokeilin sitä itekki kaupassa, mutta näytin jotenki iha palikalta :( Sulle sopii tosi hyvi :)

    ReplyDelete
  2. Laura: Joo mäkin ihastuin siihen ensisilmäyksellä :) Kiitti :)

    ReplyDelete