Monday, August 30, 2010

P: I've got it all and you've got nothing

Versaemerge - Redesign Me

Halusin tulla sanoon teille viel täälläkin heipat, lennän nimittäin huomenaamulla Ranskaan :) Pakkaaminen on täysin kesken ja jostain syystä erityisen vaikeeta on päättää mitä kenkiä otan mukaan... Mut eiköhän se tästä, viel on onneks tää päivä aikaa!

Tässä ois viel toissapäiväset asukuvat.

Tuli yks päivä mieleen et vaaleet farkut ja tuo ruutupaita näyttäis tosi kivoilta yhdessä ja päätin kokeilla.

Värjäsin eilen hiukset, juurikasvu ei oo enää tollanen :D

Päätin kans kokeilla jotain uutta. Minä, joka en ties kuinka moneen vuoteen oo käyttäny muuta kun mustia sukkia, päätin laittaa jalkaan raitasukat vieläpä semmosten kenkien kans joista ne varmasti näkyy. Mun mielestä tuo näyttää ihan kivalta yhdistelmältä, balleriinoja kun ei enää ilman sukkia pysty muutenkaan käyttään. Mitä ootte mieltä, yes or no? Pinkit balleriinat lähtee mukaan Ranskaan, ne on yhdet mun lemppareista nyt.

Kaulassa oli Montenegrosta ostettu nallekoru, jota oon käyttäny lähes aina tilaisuuden tullen. Niittirannekorut on H&M:n lastenosastolta. Mulla on menny yks tommonen musta jo hukkaanki, mut sain onneks viel uuden.

Että semmosta, tarina jatkuu seuraavat 110 päivää Ranska-blogissa. Pääset sinne klikkaamalla allaolevaa kuvaa :)


P.S. Oliko teistä kivempi tälleen et oli enemmän kuvia ja yksityiskohtia yhdestä asusta vai onko parempi silleen et on vaan yks kuva koko asusta (kts. eka kuva)?

7 comments:

 1. Ihanaa matkaa :) Tykkään et postauksessa on miljoona kuvaa :) Asu on nätti, mutta joku pieni ääni pään sisällä huutaa et ballerinat ja sukat eieiei :D Ja ihana toi nallekoru!

  ReplyDelete
 2. tintti: Kiitos :) Heh joo mut ilman sukkia ei tarkene enää balleriinoilla :D Ja mulla ei oo mitään syyskenkiä paitsi saappaita ja nilkkureita :(

  ReplyDelete
 3. eeeiiiii balleriinoja ja sukkia! järkyttävää. ihana toi nallekoru :)

  ReplyDelete
 4. Hyvältä näyttää toi väricombo, mutta kuitenkin, ei ballerinoja ja muun värisiä, kuin mustia sukkia samaan aikaan ylle, joohan? :) Kirjoitteleeko Sarkku sitten yksin täällä blogissa?
  Ja siitä asujutusta, musta olisi kiva, jos tolla tavalla yksityiskohtasesti esittelisit sun asua, juurijuuri noin, että ensin kokokuva ja sitten yksityiskohtia :)

  ReplyDelete
 5. ei sukille ja balleriinoille yhessä!!!

  ReplyDelete
 6. jos ton sekoittaa niin hyvää tulee. siis ton asukokonaisuuden näytön :D hyvä selitys :'D ja ihana toi sukkien ja ballerinojen yhdistelmä ::)))

  ReplyDelete
 7. Sara: Juu Sarkku jää tänne siksi aikaa yksin kirjotteleen :) Voi olla et raitasukat eksyy päälle toisenkin kerran ;)

  sunniee: Ai minkä sekoittaa? :D En nyt oikein tajunnut tota kommenttia :D

  ReplyDelete