Saturday, July 31, 2010

S: Helsingin mini-ostoksia

Ompa kiva Qstock, eilenki istuttiin kaatosateessa, joten jäi alkoholin nauttiminen suht vähäseksi. Kävin eilen luovuttamassa kyllä vertakin, et ehkä oli ihan jees etten sitte juhlinu hirveesti. Tämmönen suht pikkunen ku oon, ni enköhän menny pyörtymäänki sitte lopuks ku pussi oli jo täynnä .. Olin vaa sillee et no nyt oksettaa ja sit silimät meniki jo nurin :') Saatto olla joku ekan kerran piilojännityski, emt.


Olin tosiaan unhotanu postata kuvat pienistä ostoksista, joita Helsingissä tein. Menkööt ne nyt sitte ku ei oikeen muuta materiaalia oo:
Super hyvät luomivärit Kampista jostain kojusta, 2,99€ !
kaulakoru: Gina Tricot, 2,90€, alennuksesta
Deco-juttuja Lucasta~ Saatte varmaan nähä sitte lopputuloksen kunhan saan liimailtua noita johonkin. Pitäs puhelinta ainaki uusia, mut kaikki timantit on jo muuttolaatikkojen syövereissä ja puhelinki on kyllä huollossa atm ..


Ny mää lähen viimein katsastaa sen mun uuen kodin ! Sen jälkeen kait Qstock-juttui. TSAU!

5 comments:

 1. Hei missä se Luca on? Oon yrittäny ettiä mutta ei millään osu kohdalle :< Jos viitsit kertoa vielä osoitteenkin niin olisin todella iloinen :33 Ihana blogi sulla <3

  ReplyDelete
 2. Selina: Se tais olla Mannerheimintie 49 M6 ! http://www.luca.fi/

  Usko tai älä, määki etin tuota kauppaa kaverin kans tosi pitkään, tai siis tiesin missä se on, mutta tota Mannerheimin tietä saa tovin kävellä et pääsee perille.

  Ja kiitos kehuista <3 !

  ReplyDelete
 3. Tää nyt on jostain syystä ainoa kiva oululaisten pitämä muotiblogi, niin sellasta haluaisin kysyä, että mitkä on susta oulun paras/parhaat kirpparit? Missä lie vika, kun en tunnu ikinä mitään löytävän niistä, joissa olen käynyt.

  ReplyDelete
 4. voi kiitos! Joo toivottavasti löydän x33 kai se siellä on kunhan etin vielä tarkemmin :)

  ReplyDelete
 5. hila: Hei kiitos paljon ! Öö, paras kirppis riippuu ehkä siitä mitä on hakemassa. Määki löydän oikeesti tosi huonosti ikinä mitään, mut joskus sitä tekee sitte sitäki parempia löytöjä. Paljekirppis on kiva, mut musta se on nykyään jotenki liian iso jo ettei sitä jaksa ees kiertää. Secondhand Storehan on jees jo ihan sijaintinsa takia, mutta jos jaksaa kauemmas lähtee niin suosittelisin joskus vierailua Alppilan Alppistoressa :3 Mut en kyllä tosiaan ihmettele jos et oo löytäny mitään, sillä kyllä munki mielestä Oulussa on suht surkeet kirpparit :C


  Selina: Toivottavasti löydät sen ^w^

  ReplyDelete