Wednesday, July 07, 2010

S: festarijuttuja - suuntana Ruisrock

Multa pyydettiin postausta "mitä vaatteita festareille" -tyyliin, ja koitan tässä nyt parhaani mukaan toteuttaa sitä. Vielä ois tavaraa kerättävänä, mutta vaatteet ny on ainakin kasassa.Me lähetään aamusta ajamaan autolla kohti Turkua, joten ei haittaa jos on ylimäärästä vaatetta mukana, kun niitä ei tosiaan tarvi kantaa. Jos mentäis junalla, pitäis ehkä harkita jokaista rättiä vähän tarkemmin.

Ihan eka neuvo mitä mulla on antaa festaripukeutumiseen on RENTOUS. Trikoovaatteet on super jees. Hienoimmissa vaatteissaan ei kannata lähtee, sillä kuraantuminen ja tiivissä yleisössä vaatteiden repeäminen on hyvin mahdollista.
Lempparibändin paita on ehdoton, varsinki kun sattuvat soittamaan Ruisrockissa ylihuomenna. Kissakassi lähtee mukaan myös - viime vuonna se pääsi mm. istuinalustaksi, kun ooteltiin Mewin keikkaa.
Hattu/huivi on myös hyvä olla, varsinki nyt kun Turkuun on luvattu aurinkoista 26 asteen lämpötilaa. Festarialueella jos meinaa mennä eturiviin heilumaan, kannattaa ehkä jättää hattu pois jos ei taho hukata sitä.

Vaikka on hellettä luvassa ja uskon pärjääväni noilla Zaran shortseilla, otan kuitenkin varalta farkut mukaan. College-housut on myös aika pop esim. yöllä teltassa. Muutenki leirintäalueella on ihan sama missä rääsyissä sitä liikkuu, kun kaikki on kuitenki niin sekasi ettei jaksa välittää miten muut on pukeutunu ..
Pari hametta ja legginssejä lähtee myös mukaan.
Kuivashampoo tulee olemaan pelastus tällä reissulla, ei nimittäin hullun montaa kertaa viitsis niihin leirintäalueen kylmiin suihkuihin vaivautua .. Tuossa kuvassa on se h&m:n fashion against aidsin festaripakkaus-meikkipussi ja sen alkuperäinen sisältökin lähtee mukaan. Nii ja hei, älkää muuten unohtako aurinkorasvaa !
Pari mekkoasiaa. Mulla on mukana myös trikoiset mini-shortsit mekkojen alle, joten ei haittaa jos vähän remutessa vilauttelee :'D
Vaikka ei pitäs olla sateen vaaraa, taidan kuitenkin ottaa sadeponchon ja sateenvarjon edellisistä vuosista viisastuneena. Ja sitten; KUMISAAPPAAT ! Onko mittään helpompaa jalkaan laitettavaa keskellä yötä jos pitää lähtee teltasta vessaan? Ei pure ötökät nilkoista, eikä haittaa vaikka astuski johonki mutaan pimeässä. Niin, siellä etelässä taitaa tosiaan tulla pimeää yöllä ö.ö
Koruja ! Kannattaa välttää semmosia, jotka tarttuu helposti kiinni johonkin, nimittäin on mahdollista että ne on keikan jälkeen hävinny :C Mää suosin myös rannekelloa, koska kännykkää voi olla ahtaassa ihmispaljoudessa hankala löytää taskusta tai laukusta.

Iso laukku on myös meikän avainjuttu festareilla ja sen pitää olla myös semmonen, jonka saa olan yli. Isoon laukkuun mahtuu ylimääränen paita, nimittäin yleensä yöllä keikkojen jälkeen on jo paljon kylmempi ilma. Olkahihnallinen laukku pysyy mukana ilman jatkuvaa huolehtimista ja se on hankalampi pölliäkin.
Nojoo, tais olla aika maalaisjärki-juttuja, mutta toivottavasti tästä oli ees jotain hyötyä. Kuitenki kun matkalaukun tilavuus on rajallinen, kantsii valita semmosia vaatteita jotka sopivat kaikki yhteen jos mahdollista.

Eli siis, palataan asiaan joko maanantaina tai tiistaina. HYVÄÄ LOPPUVIIKKOA KAIKILLE ! Ja hyvää festaria niille, jotka on kans lähdössä juhlimaan :3

8 comments:

 1. Jee, ehkä bongaan teidät sieltä Ruisrockista sitten :)

  ReplyDelete
 2. Ai että itekin haluaisin olla kattomas Rise Againstia ruissis, en osaa ees kuvitella miten hyvän festarikeikan ne vetää. Pidä/pitäkää hauskaa ! :)

  ReplyDelete
 3. tää oli ihan mahtava postaus! :)

  ReplyDelete
 4. Inka: Haha : D


  t i i a: >___<' Oli kyllä hienoo, harmi ku et päässy kattoo :c

  Milla: kiva kuulla :3

  ReplyDelete
 5. MMMMOI! sie olit Pepa meitsin kanssa samassa ruotsinryhmässä tossa alkukesästä ja nyt näemmä törmäsin sun blogiin täälä heiluessa:)

  määpä alan seuraamaan teitä, on nimittäin tosi kiva blogi! meitsiki tässä kesästä alotti kirjottamisen (http://wowowowzah.blogspot.com/) iha harrastepohojalta :]

  ReplyDelete
 6. wowowowzah: nyt tuli kyllä sarkun postaukseen tuo kommentti, eli kantsii laittaa sama viesti P: -alkuseen postaukseen niin Pepaki sen varmasti näkee :3

  Mutta kiva ku seuraat meijän blogia x)

  ReplyDelete
 7. Siun kuvat on valloittavia! Mitä kameraa ja linssiä käytät? ( :

  ReplyDelete
 8. Johnanna: Kiitos ! Mulla on Canonin eos 50D, objektiivi vaihtuu tilanteen mukaan, mutta nää kuvat esimerkiksi on kuvattu uudella 60mm macrolla <3

  ReplyDelete