Thursday, July 01, 2010

P: Hit the sky so high

♫ Dead Kennedys

Joo tiedän, tän postauksen piti tulla jo eilen mut kuinkas kävikään.. Joka tapauksessa, nyt luvassa Luleån ostosten esittelyä!

Tämmönen lähti Monkista 50% alennuksesta. Hintaa jäi ~10€. Tää on aivan ihanan iso vaikka otin koon XS/S ja käytin tätä mekkona eilen. Telttailmiön ehkäisemiseksi sidoin tohon keskelle semmosen mustan nauhan, jonka ostin kans Luleåsta.

Raitamekko BikBokista. Tääkin oli alennuksessa ja hintaa jäi ~10€.

Tän rusettikaulakorun ostin kans BikBokista ja sekin oli -50%. Hintaa jäi ~5€.

JC:stä (meillähän ei oo Oulussa myöskään JC:tä) ostin 50% alennuksesta tommosen timanttikaulakorun (~4€) ja sitten ton jo mainitsemani narusysteemin (~2,5€), jota kaipasin tossa yks päivä niin kovasti et meinasin ite alkaa narusta vääntään :D JC:ssä oli kaikki korut -50%.

Tää oli mun reissun ehdoton lemppariostos! Punainen sydämenmallinen korurasia. Meinasin kuolla ku näin tän Glitterissä, mut 24€:n hinta sai mut jättään sen hyllylle siinä vaiheessa. Päätin et jos rahaa jää nii käyn poistaan tän ja nyt se on mun. Täydellinen! Tuo on vielä tosi hyvän kokonen (iso).

Nää aurinkolasit sain yhden ostamani lehden mukana. Tykkään ostaa Ruotsista lehtiä ku ne on mukavaa vaihtelua suomalaisiin ja on yleensä vähän halvempiakin.

Tämmöstä pientä ostin Lagerhausista. Lagerhaus on kyllä semmonen tavarataivas että ei mitään rajaa. Sieltä oisin halunnu ostaa mm. kaiken :D

Ja tämmöstä ostin vielä Ikeasta. Mustat kehykset oli muistaakseni 2,5€/ 2kpl. Aterimet n. 5€. Hama-helmet 5€. Sitte nuo loput on semmosia yllärijuttuja, jotka näätte kunhan saan ne asennettua.

6 comments:

 1. Awws, toi rasia on ihana<3

  ReplyDelete
 2. SaiA: Niin on, olisin varmaan vieläkin itelleni vihainen jos en ois ostanu sitä :D

  ReplyDelete
 3. Äää huippusöpöjä ihanuuksia! 8)

  ReplyDelete
 4. kerro tost lagerhausista! :-D kuulostaa kivalta, millanen se niinku on? ja supersöpö toi sydänrasia!

  ReplyDelete
 5. thanks for your useful info !!
  i think you will like it very much . come to have a look , please !!
  Fashion watches
  Discount watches
  Antique pocket watches
  Engraved pocket watches

  ReplyDelete
 6. Zionnah: Hehe tänks :)

  ida: Siellä on kaikkee tämmöstä http://www.lagerhaus.se/sortiment/ värikästä ja söpöä tavaraa. Eikä oo kauheen kallista myöskään :)

  ReplyDelete