Friday, June 25, 2010

S: what kind of ship never sinks?
Käytiin eilen kaverini Kaisan ( joka oli muuten tän blogin alkutaipaleella mukana !) kans ruokakaupassa mutta eksyttiin sitte vähän polulta kuvailemaan. Kaisa on kuvissa siis tuo fiksusti aurinkolaseilla varustautunut henkilö !

Myöhemmin kävin Tupsun kans leffassa, ja mekin eksyttiin jotenki kuvaushommiin siinä leffan alkamista ootellessa. Kiva ku on tuommosia nättejä kavereita meikällä niin kyllä kelpaa kuvailla < 3 !

Molemmissa asuissa muuten näkyy tuo mekkoasia, joka tuli kans sieltä yesstyleltä !Kohta juhannushommiin, toivottavasti säilytään suht ehjinä. Vieläki vähä pelotus päällä ku eilen leffasta tullessa meinas taksi ajaa kolmion takaa kylkeen. Näin jo silmisä kui rysähtää ja olin varma et käy huonosti, mut onneks selvittiin Tupsun kans isolla säikähyksellä.

MUTTA JOO, HYVVÄÄ JUHANNUSTA VAAN SITTE IHANAT LUKIJAMME ! :3

8 comments:

 1. Oletteko harkinneet omien blogien perustamista? Suosittelisin, koska teillä on niin eri tyyli niin vaatteissa kuin postauksissakin:-)

  ReplyDelete
 2. I'm Lacking: Kiits :3

  Anonyymi: ehkä joskus mutta ei varmaan ihan lähiaikoina <: Tulee blogattua paljon aktiivisemmin kun on kaveri, joka potkii välillä persuksille tän homman kanssa.

  ReplyDelete
 3. mahtava blogi, ja upeita kuvia ! :-)

  ReplyDelete
 4. Voisitko muuten vähän kertoa tosta yesstylesta tilaamisesta? :) Kuinka nopeasti vaatteet tuli ja miten luotettava se on ja miten sieltä ylipäänsä tilataan? Mulla olisi kuukauden kuluttua yhdet häät tiedossa, kerkiäisikö vielä kyseisen nettikaupan kautta saamaan vaatteet niihin juhliin? Ja mekkojen puolella osa näytti olevan kokoa one size, niin osaisitko yhtään sanoa mitä kokoa se vastaa? Onko n. 34-kokoisella mitään mahdollisuuksia mahtua niihin? :S
  Enkä muuten ikinä olisi uskonut miten vaikeaa yhden juhlamekon löytäminen voi olla! Olenko oikeasti ainoa, jonka mielestä kauppojen tarjonta on liian lyhyttä, rumaa, tylsää, suuri kaula-aukkoista tai muuten hääkelvotonta ja kaikki vähänkin kiva on tietenkin aina väärän väristä :D Lumivalkoiseen ihoon ja violetinpunaisiin hiuksiin yhdistetäänkin tummanpunainen, hennon vaaleanpunainen tai mintunvihreä tosi kauniisti :DD

  Niin ja todella suuret kiitokset, kun kerroit yesstylen olemassaolosta! Olen saanut elämäni parhaimmat AWW HALUAN <3 -reaktiot kyseisen sivuston kautta, miksi Suomesta ei löydy tuollaisia vaatteita!

  ReplyDelete
 5. Emma: Mää voisin kirjottaa ihan postauksen muotoon tuosta, mutta vastaan tähän sulle suoraankin. Eli siis 34 koko on varmaa just se sopiva noihin one size -koolla varustettuihin vaatteisiin, nimittäin itekki taidan edustaa sitä kokoa ja just sopivia oli kaikki nuo vaatteet <: Luotettava on kyllä kans tuo kauppa, tai siis meillä ei ollu tilauksen kanssa mitään ongelmia.

  Visalla siis kaverin isä itseasiassa makso eka ne vaatteet. Sitte ne tuli alle kahessa viikossa, vaikka sivuilla näytti et menee eka n. 2 viikkoa että ne ees lähtee mutta ei ees menny. Ne tuli sitte kuitenki tulliin, ja ku oli ostanu alle 150€:llä, ei tarvinu maksaa ku verot jotka on n. 10€ per vaatteisiin käytetty 50€.

  Suomen vaatevalikoima on kyllä ihan surkea jos vertaa noihin ulkomaalaisiin nettikauppoihin. Varsinki Aasiassa on niiiin paljon kaikkee mitä Suomessa ei osata ees kuvitella.

  Mutta hei ei kestä kiittää ja toivottavasti tästä selostuksesta oli nyt apua >.<

  ReplyDelete
 6. Kiitoksia kovasti! :D

  ReplyDelete