Thursday, June 24, 2010

S: under pressure

np. vauvan kuorsausta :----DVoi ei, hirveet paineet tuli tän postaamisen kans ku Nadjan ansiosta meijän lukijamäärä ainaki tuplaantu ! En oo varmaan ikinä aikasemmin ollu näin kriittinen kuvista, joita tänne laitan. Mun hoitovauva on nukkunu nyt puoltoista tuntia ja oon lähes sen koko ajan vääntäny noitten kuvien kans ku mikään ei oikeen kelpaa :'D Nyt pitäs äkkiä saada tekstikin kasaan, kun tuossa kaksvuotiaassa näkyy jo vähän heräämisen merkkejä.


-Eilen mää kävin taas vaihteeksi Bisketin kermavaahtokaakaolla + leffassa. Käytiin kattomassa Robin Hood ku sain ilmasia lippuja, mutta oishan tuosta voinu maksaakin kun oli ainakin mun mielestä ihan jännä. Tänään leffaan taas kun on super päivä - mennään tyttöjen kans vihdoin kattomaan se Sex and the City 2.

-Päällä mulla oli nyt sitten yks niistä yesstyle.comista tilatuista jutuista, eli toi paita, joka näkyy valitettavan huonosti. Päähän tungin pitkästä aikaa tuon ite tehdyn höyhenhärpäkkeen, joka näköjään ehti vähän pörhistyä tuulessa.

-Mukana oli myös tytöiltä pari vuotta sitten synttärilahjaks saatu Hello Kitty -laukku, jota tulee nykyään kyllä käytettyä aika harvoin. Tuo on mun ainoa valkoinen laukku, joten yhdistin sen tuohon asua piristämään ko oon muuten yleensä melko musta jos valkosta naamaa ei lasketa :')Tässä vaiheessa tuo lapsi päättikin herätä ja piti tulla keittiöön kirjottamaan tämä loppuun samalla kun ruokin tuon pikkusen .. Ei ainakaan tuu mitään vauvakuumetta ku eihän täsä ehi muuta tehä kun kokoajan vahtia tuon puuhia :') No mutta ainakin tuo on tösi söpö - puoliksi japanilainen, joten ruskeet nappisilmät on taattu :3

Nii tosiaan, tervetuloa kaikki uudet lukijat munkin puolesta ! Oon koittanu käydä kaikkien uusien bloggerin kautta lukevien tyyppien profiilit läpi että saa ees vähän vinkkiä millasta porukkaa tänne on tiensä löytänyt <:

4 comments:

 1. mutta älkää vaan unohtako meitä vanhoja lukijoita niiden uusien takia :<<

  ReplyDelete
 2. Anonyymi: Ei missään nimessä unoheta <3 !

  ReplyDelete
 3. Meki onnistuttiin käymään tänään finn kinossa kattomassa robin hood poikaystävän kanssa ja ihmettelinkin et no onpas päiväliput edulliset kun vaan 5,5€ mut ilmeisesti onnistuttiin just noille superpäiville :P jee

  ReplyDelete
 4. aww tuo höyhenjuttu! tosi söpö.

  ReplyDelete