Wednesday, June 16, 2010

S: I've got a thousand opinions and not the time to explain

Jee, bileet ! Meijän blogin 300. postaus + mulla on nyt myös henkilökohtaista juhlittavaa - pääsen nimittäin kouluun ! Syksyllä nähään onko meikästä parturikampaajaks :3 Joku voi olla siellä ny vähän kysymysmerkkinä että enkö mää halunnukaan valokuvaajaks. Voi kyllä, kyllä mää tahon, ja mulla onko mietittynä sitä suunnitelmaa varten yks sivupolku tässä tulevaisuudessa. Että parhaassa tapauksessa musta tulis kampaaja ja valokuvaaja >8) Suuret on suunnitelmat, mutta niin pitääki olla.

Ja muistutus niille jotka ei tänä vuonna pääse kouluun - ei se elämä siihen lopu ja vielä ehtii. Kyllä meikääki on tässä pari vuotta harmittanu ku ei oo taidot riittäny mihinkään, mutta kyllä se siitä. Tuo mun viime vuoden kansalaisopisto meinkinki oli esimerkiksi erittäin hyvä kokemus.

Vielä yks hyvin innostava asia ! Kissakassiarvonta ja siihen osallistuneet ihanat tyypit ! Vähänkö oon pari päivää hihitelly teijän ihanille vastauksille. Ootte jo nyt inspiroinu mua ihan hirveesti ja oikeen harmittaa että ei ehkä ihan resurssit riitä tehä kassia jokaiselle osallistujalle :---D Kiitän kaikkia jo osallistuneita ja jos et oo vielä huomannu osallistua ja haluaisit kuitenkin kassin niin: GO, GO, GO !

Jotta saatas joku kunnon kuva tähän postaukseen niin aattelin paljastaa mitä tuli vahingossa tilattua yesstyle.comista ..Emmää muuten ois tilannu mut ku yks poika tilas 105 dollarilla ni mun piti tilata n. 45 dollarilla et saatiin ilmaset postituskulut ..

Noista alusmekkojutuista tilasin siis tuon harmaan ja noista raidallisista ton missä on mustaa :3 Kunhan nuo tässä parin viikon sisällä saapuu niin lupaan kyllä informoida tarkemmin millasesta laadusta on kyse ja kuinka tilaaminen sujui.

8 comments:

 1. vau, onnea koulupaikasta oujee!

  ReplyDelete
 2. ihania noi vaatteet, oon miettiny joskus yesstyleltä tilaamista mutten ainakaan vielä oo uskaltautunu :)

  niin ja onnea tosta koulupaikasta!

  ReplyDelete
 3. mira: ihan vamulia että sää et muka päässy D: Mutta kiitos .__.'

  tiia: No jos meikällä menee hyvin toi tilaus niin voin sitten rohkaista suakin tilaamaan x)

  Ja kiitos paljon :3

  ReplyDelete
 4. onnea koulupaikasta c: itekin olen viime keväänä valmistunut kampaajaksi, ja voin kyllä sanoa, että opiskeluaika oli ihan hurjan kivaa ja hyödyllistä! opin esim meikkaamaan kunnolla vasta siellä :'')

  ReplyDelete
 5. no eipä se meikää kyllä haittaa yhtään vaikka en päässy :--D parempi niin ko omaki tukka näyttää aina siltä että oisin pyöriny ojassa.

  ReplyDelete
 6. Jeee Sarkkuuu! Viimeinkin eksyin tänne blogiin vähän aikaa sitten ja pääsin nyt jopa kommentointilootaan asti. Kiva lueskella täällä mitä kaikkea oot puuhastellut kun et kerta tuu ikinä facebookiin 8) Onnea kouluun pääsystä! Mä vielä odottelen tietoa mutta luulenpa etten minnekään päässyt! Täytyy jälleen kehitellä varasuunnitelma :-D

  t. Pertsi

  PS. IHANIA KUVIA ^__^

  ReplyDelete
 7. Ai että kui rakastan sun tyyliä ,___, ♥ oot ihana

  ReplyDelete
 8. inkeri: kiittis ! :3 Mää en malta oottaa et pääsen kouluun!

  mirA:möh 8(

  Mari: jeeeee ! Kiva että tykkäät ja kommentoippa toisteki ja kerro samalla mitä sulle kuuluu ! Kiitos myöskin ja toivottavasti keksit jottain kivvaa kuitenki ens vuodeksi >8)


  anonyymi: voi, ootpa ite ihana, pelastit just mun päivän <3 !

  ReplyDelete