Saturday, May 22, 2010

S: lost & found

np. pikkuveli (18v.) kattoo Pokemonia englanniks tossa vieressä ..

Löysin viimein pitkään metsästetyn mintunvihreen kynsilakan. Mistäs muualtakaan ku Seppälästä:Koska oon kynsilakkafriikki ni oli pakko ottaa mukaan myös toinen models ownin uutussävy. Eli siis Jade stone & Purple haze, 4,95€/kpl.Tuommosen oloasun nappasin mukaan h&m:ltä. Ja mites se oli että meikä VIHHAA keltasta ... Öö.. En tiiä mikä mielenhäiriö tuli, mut ny käytän tota jo toista päivää ihan normaalina toppina.


Ja sitte yks murhetta aiheuttava mekko:

Koska oon idiootti, heräsin torstaina liian myöhään, ja tuo oli myyty netistä jo loppuun ! >____< Eikä tuota Fashion Agaist Aids -mallistoa tietenkään ees tuu Oulun h&m:lle. YHYY, mulla pääsee itku, ei auta ko toivoo et joku ei tykkää omastaan ja palauttaa sen ja satun just sillon olee koneella painamassa f5-nappia h&m:n nettikaupassa :''''|


Ja Pepa tosiaan lähti reissuun .. Mitä mää teen ilman sitä ! En tiiä mite selviän sitte ko se oikeesti lähtee sinne Ranskaan vaihtoon >.<

4 comments:

 1. Määki oisin halunnu ton mekon :(( Kattelin sitä töissä vaa ku pääsin kotiin ni oli jo menny..

  P.s. jos lopetan syksyllä nuo työt jos pääsen harjotteluun, ni saat sitte taas tehä mulle kynsiä <3

  ReplyDelete
 2. Joo siis mun oli tarkotus herätä seittemältä kattoo sitä vaa heräsin yheksältä ni oli enää kokoja 40 & 42 :C

  Jee ! :3

  ReplyDelete
 3. Täällä on aika vähän noita Models Ownin kynsilakkoja, pitäs varmaan kuitenkin käydä kattoo jos tota mintun väristä olis. Tosin en ollut yhtään tyytyväinen vihreeseen lakkaan kun se meni jotenkin ihan kupruille kynsissä.

  ReplyDelete
 4. I'm Lacking:
  Täälläki oli ennen vaa semmoset yhet "laatikot" molemmissa keskustan liikkeistä, mut nyt aika vasta oli tullu toinenki teline, et kantsii käyä kattomassa :3 Tosin meilläkää tuota väriä ei ollu ku toisessa kahesta Seppälästä.

  ReplyDelete