Friday, May 07, 2010

S: I have got no service in the club, you see

Tidii, kynsihommia, näyttää ko ois aineissa lakattu :'D Laitoin aamulla silmämeikkiin pinkkiä&keltasta (josta en ees värinä oikeesti tykkää yhtään..), joten piti sitte testailla samaa yhdistelmää kynsiinki:

Tosiaan se Max Factorin Lash Extension Effect -ripsari .. ( Leikitään että toi ei oo se sama kuva, jonka laitoin aikasemmin ) Oon kyllä vähän pettyny :C Yleensä oon tyytyväinen kaikkiin ripsareihin, ku mulla on tosiaan omasta takaa jo ihan suht pitkät ripset. No nytpä kävi niin että jotenki tuntuu että tuosta ei saa paljo yhtään väriä irti ja harjaksetkin osoittautuivat niin lyhyiksi et en jotenki saa ripsien tyveen kunnolla väriä. Buu, tää oli suht kallistaki ja tuntuu että vanhan ripsarin jämilläki tulee näyttävämpi lopputulos.


Pitäs vissiin mennä Club Teatrian 5v. synttäreille tänään. Meikä on juomalakossa ja muutenki vähä väsyny olo, mutta kai se on pakko yrittää jaksaa. Tämmösellä asulla vissii:
Miks asukuvien ottaminen tuntuu nykyään niin hiton hankalalta? Enkä tajuu tuota et miten pitäs seisoo että ei näyttäs tuommoselta palikalta.

Ois jo enempi kevät ni ois nuo kuvien taustat ees kivempia ja vois muutenki kuvailla enempi :c

No comments:

Post a Comment