Sunday, May 23, 2010

S: break your vision

np. Pendulum - Watercolour

Eilen ja tännäänki on vielä paistellu aurinko ja käytiin kaimani (inhoon tota sanaa, kuulostaa joltai liskolta vai mikä krokotiili se o se kaimaani ?) Sarkun kans jätskillä torilla, ja meikä sai jäätelökahvii < 3 Seuraamme liittyi myöhemmin eräs Annikka + pari hevimiestä ja hengailtiin sitte myöhemmin myös niin mäkkärissä ku parilla eri patiollaki. Oli kivvaa, kiitti kaverit seurasta :3

Kaverini Sarkku napsas myös nuo asukuvat, kiitos siitäkin ! Btw, en nauttinut illan aikana tippaakaan alkoholia, joten nuo lupsakat silimät johtunevat varmaanki auringosta ..

Uus paita siis h&m:ltä, samoin ku tuo syksyllä ostettu takkikin. Noita takkeja taitaa tosin olla edelleen valikoimassa. Legginsit cybershopista & kengät viime kesänä citymarketista.

Kynsikuvaa vielä ku nää on ehjät:

Oon koukussa noihin liukuvärjäyksiin vaikka se nyt ei kovin selkeesti tuossa näykään :')


No joo, ei mulla muuta kait sitte. Ei oo hirveen luova olo jotenki ku elämäsä on tällä hetkellä semmosia muuttujia että saa nähä mihin suuntaan tästä lähtee. Jospa sitä tasottus kuitenki kunha ihmisillä loppuu koulut ja seleviää että pääsenkö määki sit ens vuonna kouluun. Edellä mainitusta riippuu myös meikän muutto omaan kämppään ja se onki itseasiassa ainoo juttu mihin tuntus kokoajan riittävän luovuutta - mielessä nimittäin pyörii taukoomatta sisustussuunnitelmat !

10 comments:

 1. törmäsin tähän teijän blogii pari viikkoa sitte ja oon ihan täpinöissäni :D:DD tää on ihana koko ajan uutte tekstiä ja paljon kuvia! Tykkään teijän tyyleistä ja muutenki ootte nättei ♥ jatkakaa tällei :):)

  ReplyDelete
 2. Ihana Anonyymi: <3 ! You just made my day :DD ! Kiitti hyvin hyvin paljon. Mulla nyt on menossa tämmöne hullu tiuhaan-postaamis-kausi tän blogin kans, et saa nähä millon taas tahti hidastuu, mut sit taas ku tulee tämmösiä kivoja kommentteja ni innostus aina kuitenki sitte vaan lisääntyy <:

  ReplyDelete
 3. vitsin ihanat kynnet :p toi paita näytti hyvältä hennesin rekissäkin, mutta sun päällä paljon kivemmalta!

  ps. aivan supermainio blogi ♥

  ReplyDelete
 4. inkeri: En voi muuta sanoa ku että iso kiitos <3 ! Se on kyllä niin että lukijoilla on iso vaikutus tähän blogiin ainakin mun osalta, ku tommosten kivojen kommenttien voimalla jaksaa taas panostaa entistä enemmän :3

  ReplyDelete
 5. Nuo kynnet on kyllä komiat...miten sä oikeen teet tuon liukuvärjäysjutskan?

  ReplyDelete
 6. Anonyymi: Kiitosta, http://glittershowerr.blogspot.com/2010/05/my-first-tutorial.html tuosta blogista löytyy aikas hyvät ohjeet liukuväriin <:

  ReplyDelete
 7. Hei!<3 Ko värkkäilet noitten UV-geelien kans, nii onko noi sun geelikynnet aina sun oman kynnen mittaset? vai teetkö pidempiä ko sun omat kynnet? Ite just pääsin tempautuun UV-geelien ihmeelliseen maailmaan ja mietin et tiiäks yhtää saako oulusta mistää niitä oikeita muotteja / nail form'eja ko pidentää geelillä omia kynsiä? Tipit ja liimat ei nääs innosta :s

  ReplyDelete
 8. Laura: Tsau <3 Mää pyrin siihen et kaikki ois omien kynsien mittasia, mutta joskus joku katkee ja pittää laittaa tippi :C Tosiaan siinähän ne samalla omat kynnet karvaa pitemmiks kun geeli niitä vahvistaa, mutta hidastahan se on >.< En usko että noita muotteja saa Oulusta, et pitäs varmaan tilata jostain. Ois varmaan ihan hyödyllisiä mullekin ko omistan nii typerän muotoset kynnet luonnostaan .___.

  ReplyDelete