Monday, May 17, 2010

P: I wanna be a billionaire so fucking bad

np. Taio Cruz feat. Ke$ha - Dirty Picture

Viime viikko oli kerrassaan aivan loistava, vaikka olinkin suurimman osan ajasta sairaana se ei kyllä menoa hidastanu yhtään. Mulla loppu tiistaina koulu ja suunnattiin heti kokeen jälkeen koulukavereitten kans kohti Rukaa.

Meidän reilunkokoinen 30m2 mökki, joka asutti 7 ihmistä, ja tila-Volkkari :D

Oltiin Rukalla tiistaista torstaihin ja keskityttiin totta kai siihen olennaiseen, kröhöm. En viitti julkasta nyt kaikkia noloja kuvia täällä ku en jaksa alkaa kyseleen miljoonalta eri ihmiseltä lupia julkaisuun, mut hauskaa oli kerta kaikkiaan!

Rukalla oli vielä luntakin.

Ei tuolla reissussa oikein kovin paljoo jaksanu kiinnostaa mitä päällensä aamulla veti. Tukkakin näyttäs olevan aika ihanan näkönen.

Tulomatka oli aluks aika hirvee, istuttiin kuudestaan tossa pienessä autossa ja istuin keskellä sylissä. Arvatkaa vaan tuliko huono olo.

Loppumatkasta oliki sitte jo iha hauskaa ja jaksettiin vielä riehua ja bilettää autossa. Nähtiin tietty kans poroja muutamaan otteeseen.

Perjantaina olin totaalisen kuollut mut eipä se auttanu ku suunnistaa grillibileisiin & lätkäkisastudioon olosta ja kuumeesta huolimatta. Niistä sitten kehkeytykin aika armottomat pippalot.

Tämmösellä asulla olin sekä perjantain että lauantain, koska saatoin jäädä kans lauantaiksi bilepaikalle :D Jalassa on H&M:n lastenosaston niittisandaalit.

Itse bileistä mulla ei kuvia onneksi oo itellä, mutta aika legendaarista touhua oli taas vaihteeksi.

Lauantai-iltana jaksoin raahautua vielä piknikille, josta Sarkku postaskin jotain jo joten taidan laittaa vaan kuvia tähän ilman sen kummempia selityksiä.

Tää kuva oli kuulemma pakko laittaa tänne :D Kyllä, olen kaunis!


Että semmosta tällä kertaa, toivottavasti ehdin bloggailla vielä ennen perjantain reissuunlähtöä jotain vähän fiksumpaa.

1 comment: