Saturday, May 08, 2010

S: jossain ei näy pilvenreunustakaan

np. Mokoma - Hei Hei Heinäkuu


Sarkku taas tässä kaaoksen keskeltä MOI ! Mun pitäs olla siivoomassa, mut kuvaaminen ja bloggaaminen on sata kertaa kivempaa. Seuraavista kuvista voitte todistaa mm. siivoamisen todellisen tarpeen + uuden paidan/mekon.

paita: 5€, Seppälän alesta, oikeesti kokoa 40
pilkkusukkikset: h&m
sekasotku: jonku muun aiheuttamaa ......


Tuolla asulla lähen kohta tänne:
Oon löytäny uuen lelun ! Jonku vanhan kameran keltanen linssi, ei sovi tietenkään tuohon järkkäriin, mut tota voi niinku pitää normilinssin eessä ni saa kivoja juttuja aikaseks :3 Piakkoin kotiutumassa myös yks erittäin ihana kameran lisävaruste. Itseasiassa jotain kuvauskeikkojaki tiedossa ni pitäähän se settiä vähän päivittää että niistä selviää paremmin.
Olin kuivashampoota vailla, mut en raaskinu ostaa sitä Tigin kehuttua versiota, joten tyydyin tuohon myöskin blogimaailmassa kehuja saaneeseen Klippoteketin Styling Dust Sprayhin. Tulee ihanan tuuheet hiukset *___* Stockmannilta 5,20€. Maybellinen meikkejä oli 2kpl hintaan 15€ Anttilassa, joten meikän piti ostaa juttuja vähän varastoon. Lash Stiletto -ripsarin & Dream Creamy Foundationin oikeet hinnat oli jotai 13,95€.Inspistä puskee !

4 comments:

 1. Tigin kuivashampoo ei ole minusta ainakaan sieltä parhaimmasta päästä sitten ollenkaan (lisää nönnötyksiä ja muita kuivashampoita blogissani), tyhjenee itsekseen ja kyllä noita "pesevämpiäkin"/tuuheuttavampia löytyy :). Eli ei ole oikein hintansa väärti, ainakaan Suomihintojen. Klippo-kuivista en ole päässyt testaamaan kun hitsi vie sitä ei myydä missään tai sitten kaikki ovat ostaneet sen loppuun ;P.

  ReplyDelete
 2. Panda: Mää kävinki tuossa viikolla ettimässä just sun blogista juttua tuosta Tigin kuivashampoosta ja totesin että kokeilen jotain muuta tuotetta mieluummin, kun pelottaa tuo pullojen tyhjentyminen itsestään Ö_Ö Sillain mulla ei oo aiempaa kokemusta yhestäkään kuivashampoosta, mutta empä ainakaan keksi näin alkuunsa mitään valitettavaa tuosta Klippoteketin suihkeesta :3

  ReplyDelete
 3. Minäkään en ole ainakaan toistaiseksi bongannut mistään blogista mitään moitteita tuosta klippokuiviksesta, harmi kun niitä ei myydä täällä missään ;<. Muita klippotuotteita on kyllä ollut, itse olen testannut muotovaahtoa (hyvä!) ja kiiltosuihketta (ihan ok).

  ReplyDelete
 4. Sitä ei vissiin saa ees Suomesta mistään nettikaupasta? >___<

  ReplyDelete