Friday, April 30, 2010

S: can you promise we won't let go ?

np. Edward Maya ft. Vika Jigulina - Stereo love ......

Johoo, masentava vappu, yhyy :c Ilmat on mitä on, eli ei vissiin perinteistä piknikkiäkään tuu tälle päivälle T___T No piristin kuitenki itteeni vähän jo eilen:
trikoohuivi: h&m, 9,95€ - ompelin ite circleksi :3
ketju/kankassuikalekoru: KappAhl, alkup. hinta oli 15,95€ -> 50% alennus -> josta vielä 50% alennu eli öö jotai alle 4€?Suunnittelin eilen tälle päivälle asuja, mut en kyllä tiiä vieläkään mitä laitan. Lämmintä pitäs olla jos yhtään meinaa ulkona kävästä, joten nahkatakkia varmasti joutuu näitten päälle kiskomaan:farkkuhame: Japanista
raidallinen circle-huivi: Gina TricotBronx, H&M kids, Bianco - jotkut näistä ehkä jalkaan?
harmaa neule: Benetton, kirpparilta 1€:llä ..
musta neule: Lindex
vyö: Fiorella


Harmaa on ilma ja varmaan asukin, mutta piristykseksi pari pirteää säläkuvaa:Miks mulle ei oo kerrottu aikasemmin tuosta Hello Kitty -limsasta?!
Ostin vähä marketista semmosia pusseja mistä ei nähny millasia tarroja ja tommosia pieniä metalli boxeja siellä on sisällä .. Sit huulirasva h&m:ltä ja kynsilakka Liettuasta.


Piti myös saada uus ripsari kun ei sitä Sensain kolmekasia raaski arkena käyttää, ja vanhat Lumenen Blueberry Curl & Max Factorin Masterpiece Max vetelee viimeisiään. Mulla on jotenki tosi kova luotto noihin Max Factorin tuotteisiin, et mulla ei varmaan oo mitään muuta merkkiä niin paljon meikkipussissa. Jää nähtäväksi jatkaako tuo Lash Extension Effect samaa linjaa !

6 comments:

 1. toivottavasti noita ketjukoruja on vielä :( pittää lähtä heti kattoo...

  ReplyDelete
 2. mira: yhyy, ostin viimesen D:

  ReplyDelete
 3. etkä ;--) kyllä siellä vielä yks killutteli hyllyssä! meikän pittää vaa kehittää tuosta oma versio ja ottaa noi mustat ruikut pois. tykkään enempi noista ketjuista.

  ReplyDelete
 4. no vähä hyvä ! se oli sitte ollu piilosa jossai toisesa hyllysä =D

  ReplyDelete
 5. ää, ihana tuo benettonin neule! Tahdon tuollaisen myös, mielellään yhtä halvallakin :)

  ReplyDelete
 6. Elina: Se oli kyllä hyvä löytö! *_*

  ReplyDelete