Thursday, April 08, 2010

P: Dans le jardin

np. KSM (newest obsession!)

Hyvää torstaita kaikille! En tiiä taas mistä alottaisin ja et mitä oon jo postannu ja äääääh pitäis postata useemmin! Huomenna aattelin tehdä semmosen 100 faktaa -postauksen, joita näkyy olevan vähän joka toisen blogissa tällä hetkellä, mutta mulla on huomenna vapaapäivä joka on luultavimmin tylsääkin tylsempi :D

Anyways, maanantaina oli tylsää myös ja kävin huvikseen ikkunashoppaileen (pyhäpäivä). H&M:n ikkunasta bongasin sitten mainoksen siitä mun kuolaamasta Garden Collectionin mekosta ja sain sen tiistaina!

Purrrfection.

Toinen Garden Collectionin juttu, jonka kotiutin jo viikkoa aiemmin, oli tää puhvihihainen kukkapaita.

Mietin vaan töissä et mitä laitan illaksi päälle Sarkun synttäreille ja tämmönen juolahti mieleen ja oli pakko hakee heti töitten jälkeen itselle.

Mekon oston lomassa löysin kans yhdet siisteimmistä arskoista!

Yllättäen oli pakko ostaa. Niitä aviator-mallisia peilipintasia kultasia laseja ei vaan näy vieläkään missään..

Tossa yks päivä mulla oli tämmönen asu, unohtu esitellä. Tykkäsin tosi paljon tosta musta ja kulta -yhdistelmästä, vaikka tuo hame ei kovin käytännöllinen loppuillasta ollutkaan.

Kultaa löytyy myös mun upouudesta uikkarista, jonka aion laittaa päälleni Montenegron rannoille yhdistäen siihen nuo kultaset lasit.

Viime viikonloppuna oli tosiaan ne bileet Sarkulla ja mulla oli päällä tämmöstä:

Hameen ostin Tukholman-reissulla JC:stä alennuksesta. Noissa sivuissa on semmosia mustia 'niittejä', mut osu näköjään taas jälleen kerran kädet tohon kohtaan.. Kaulassa oli myös reissulta hankittu kaulakoru (BikBok).

Ruotsin reissulta ei paljon muita ostoksia mukaan tarttunut, H&M:n puhvihihaisen raitapaidan lisäksi ostin

BikBokista tosi pehmeen ja kivan raitahupparin.

Ja Indiskasta mustat peilipintaset arskat :)

7 comments:

 1. ää eikä ihanat noi peilipintaset! tollasia oon ettiny kissojen ja koirien kanssa, pitääkin mennä indiskaan.... :) mitä noilla muuten oli hintaa?

  ReplyDelete
 2. Nannasofia: Öö olikohan ne 5,95 vai 6,95.. En oo varma mut ei kalliit kuitenkaan :)

  ReplyDelete
 3. Onpa kiva toi mustataustainen kasvokuva ^___^

  ReplyDelete
 4. Wooou, sun jalat on paljo kauniimmat nuin paljaana. Jotenki nää kuvat varmaan vääristää, ku näyttää aina niinku oisit paljo "isompi", mut sit ku on välillä tollasia kuvia, että ei oo farkkuja jalassa, ni huomaa, että ootki oikeesti ihan normaalikokonen.

  ReplyDelete
 5. Bubble: Kiitti :)

  Anonyymi: Thanks, ite en oikeen "osaa" olla paljain jaloin, mut ehkä pitää testaa kesällä :) Joo luulisin olevani normaalikokoinen :D

  ReplyDelete
 6. Siis ääk, kävin eilen Tukholmassa ja ostin BikBokista just ton saman hupparin ja rusettikorun! :O :D Voi tietty johtua siitä, et ne tosiaan oli alennuksessa, mut silti... jännää.

  ReplyDelete
 7. Ida: Hehe siistii :) Mut ne on kyllä kivat.

  ReplyDelete