Tuesday, March 09, 2010

P: Too early to say

np. Paramore - Rewind

Ei vois ehkä enempää väsyttää, kello on puoli kymmenen ja olo on ku junan alle jääneellä. En ota vastuuta kirjottamastani tekstistä :D

Sain vihdoin keittiönpöydän. Tuo on väliaikanen siihen asti kunnes saan puisilla jaloilla varustetun version, mut halusin nimen omaan valkosen, pienen ja neliönmallisen pöydän luukkuuni. Pöytäliina ei sovi sisustukseen parhaiten, mutta löyty Tiimarin alesta parilla eurolla ja oli just oikeen kokonen tohon joten en voinu vastustaa. Sitten ku vielä sais tohon kaks semmosta valkosta puista tuolia..

Perjantaina oli sikahauskaaaa luokkakaverin bileissä ja tämmösellä asulla mentiin. Hame on siis se tekonahkainen. Laukku on kirppikseltä ja oli pitkästä aikaa käytössä.

Kattokaa löysin ratkaisun ainaiseen hiusten keltaisuuteen kuvissa: kameran asetukset! Heti näyttää paremmalta. Tuo asu oli Sarkun synttäreillä lauantaina. Tykkään hirveesti tommosista korkeevyötäröisistä hameista jotka on yhdistetty printtipaitaan.

H&M:n paketista paljastui lasit, jotka ei ollukaan niin feikki-Ray Ban ku uskalsin odottaa. Joutuu varmaan kohta hankkiin ne aidot Wayfarerit :|

Paketista löyty kans ehkä täydellisimmät kengät, oon niin fiiliksissä näistä! Korkoa on 10cm ja platoo löytyy ja nää on niin hyvät jalassa. En malta oottaa kesää.

Luulin kans tilanneeni valkoset niittisandaalit mut nää oliki harmaat. Anyway en jaksanu palauttaa ja kyllä nääki menee.

Sit hankin vielä uuden meikkipussin, joka pääs yllättään mut suuruudellaan ja täydellinen mustavalkonen luomiväripaletti, jossa on kaikki tarpeellisimmat sävyt. Oon innostunu käyttään tosi paljon tota valkosta.

No kuitenki, nyt ei ajatus kulje enää yhtää eli GN eli GOOD NITE ja BONNE NUIT!

2 comments:

  1. Aika jännä että noi niittisandaalit on noin eriväriset ku mitä nettikuvassa. :D

    ReplyDelete
  2. Lotta: No älä muuta sano! Ihan erilaiset :D

    ReplyDelete