Saturday, February 27, 2010

S: why couldn't you prove me wrong?

np. A Day To Remember - A Second Glance


Noku kaikilla muillaki on, ni meikä halus:Models Own:in harmaa kynsilakka Seppälästä, n. 5€. Oon ehkä vähän blogimainonnan uhri tän kans, mut en varmaan oo ainut kosta tää harmaa oli loppu kahesta ekasta Seppälästä, jossa kävin !

Lisäks ostin myös MSCHIC:in irtopuuterin n. 17€:llä, ja nyt mietin et miks en ostanu Rimmelin irtopuuteria ku se ois ollu sen 7€ halvempi ..Uutta lakkaa ja uusia koristetähtiä < 3 !
Katoin tätä pantaa eilen aamulla KappAhlissa ja illalla piti mennä uuestaan hakee toi .. Oli ihan liian kallis pannaks, 8€, mut jotenki toi sopii niin hyvin kenkiin, jotka aijon laittaa tänään et oli pakko saada. Hyvä perustelu, right?


Ja tällä naamalla pitäs kohta puoliin lähtee kattoo Pepan + muitten keikkaa:(Anteeks ankkanaama .. ) Koko asusta kuvvaa toivottavasti huomenna ku ny en saanu aikaseks ! Mutta siis, tänää Random ! @ Teatria, kaikki kattomaan vaan ! : D

4 comments:

 1. Ite olin kans blogimainonnan uhri ton models own kynsilakan suhteen. Mut on se kyl tosi hyvää! Tosi peittävää :)

  ReplyDelete
 2. Oot tosi hyvä laittaa kynsiäs! Voisitkohan joskus tehdä kynsitutorialin?

  ReplyDelete
 3. Sini: nii kyl onki ! : D Ei oo kyllä turhaan hehkutettu.


  Mirette: kiitos *___*


  Anonyymi: kiitos ! : O Voisinhan mää toki yrittää jotain tutoriaalia värkätä, kiitti ideasta ! Toivottavasti saan toteutettua sen kans :3

  ReplyDelete