Tuesday, February 02, 2010

S: far from the streets I call my own

Voin kertoo heti ekaks että tää bloggerin päivittämis ruutu on ihan liian pieni jos on yhtään isompia kuvia >8(((( räyh.

Niin tosiaan, joku ehdotti et kertosin täällä vähän noista kynsijutuista. Pohjustuksena voisin kertoo et vielä n. puol vuotta sitten mulla ei ollu koskaan oikeesti ollu kynsiä. Fakta on että mulla on niin ohuet ja pehmeet kynnet että ne ei kestä mitään ilman geelausta ..Sitte hankin Rion UV-geelikynsisetin, jossa on kaikki tarpeellinen hommaan enkä oo katunu ostosta hetkeäkään. Nyt on suht pitkät kynnet jo pelkän geelinki kanssa eikä tarvi ees tippejä enää !

Tosiaan nuo geelithän kovetetaan tuommosen UV-lampun alla :3


Pikkunen kynsilakka arsenaali :'D Ennen geelikynsiä en ees pahemmin lakannu nysäkynsiäni, eli noista varmaan yli puolet on suht uusia lakkoja.


Ja koristelussa Konad-jutut on kyl tosi jees. Omani tilasin Saksasta asti ku tuli huomattavasti halvemmaks ku Suomesta tilattuna, ja muutenki tilaan noita geelijuttujaki aina sieltä.Nadjalla näyttäs olevan aika hyvät ohjeet noitten Konad-juttujen käyttöön !


Mutta joo, empä mää noista kynsihommista ossaa sen paremmin kertoo ku oon aika keltanokka viel itekki noissa jutuissa. Selkeesti harjottelemalla oppii, eli jos ei heti mikään erikoinen lakkaus onnistu niin kannattaa vaan yrittää uudestaan. Sitte vielä semmonen vinkki että alus- ja päällyslakka ei tosiaankaan oo yliarvostettuja juttuja, että todellakin suosittelen.


Joo, eipä mulla sitte muuta ko näytän viel mitä tehtiin tänään koulussa ..Ahhaha, oli tommonen tyhjä malja mihin piti sit saaha kaloi ja jotai sälää X'D Oonpa kyl kohta semmonen photoshop guru et huhhuh ...........

8 comments:

 1. paavo pieni karitsaFebruary 2, 2010 at 7:19 PM

  kahtoin eka pikkukuvasta et tossa ekassa kuvassa ois ollu jotai kakkuja :/

  ReplyDelete
 2. Onko nuo Wild and Crazy:n kynsilakat hyviä? Kestääkö kauan?

  ReplyDelete
 3. paavo: voi ei, ei ollukaan :CCCCC


  anonyymi: Mun mielestä ne ainaki toimii hyvin ! Oon kyllä toisaalta semmosta juttuu ettei kuivus hyvin, mutta kyllä mulla on ainaki toiminu ja erittäin hyvin pysyny alus- ja päällyslakan kans <: Sillai on pysyny jotai pariki viikkoo :o

  ReplyDelete
 4. Minkä verran tommonen UV-valojuttu (mikä onkaan :D ) maksoi...? Aloin itekin kiinnostumaan noista jutuista, kun sun kynnet on niin ihanat, ja muutenkin tykkään laittaa omia kynsiäni. :)

  ReplyDelete
 5. Anynonyymi: hahaa, kiva kuulla :D Toi koko setti missä on kaikki tarvittava maksaa semmosen 160€, mutta ku miettii et kuinka paljon maksaa geelikynnet jos ne käy laitattamassa, ni ei tunnu missään tuo hinta .. Itellä tuo on varmaan maksanu jo ittensä takasin ku oon laittanu mun äitille ja kavereille noita kans pientä korvausta vastaan :3

  ReplyDelete
 6. Pitää varmaan alkaa säästämään rahaa. :> Ostitko siis ebaystä, vai mistä ton setin? Suomessa varmaan paljon kalliimpaa kyllä kun tuo 160 €.

  ReplyDelete
 7. Pitääks noitten päälle laittaa tota lakkaa, siis tota läpinäkyvää, ja haittaako paljon jos sitä ei ole? =)

  ReplyDelete
 8. Anonyymi1: Siis Suomesta ostin ton ! Stockmannilta ! Kannattaa googlata Rio kynsistudio <:


  Anonyymi2: Siis geelien vai ? :o Ei tarvi, mutta siis jos tarkotit noita konad-juttuja sitte taas niin niitten päälle suosittelisin kyl laittamaan päällyslakan ettei lähe niin nopeesti pois <:

  ReplyDelete